}

Ingen ska behöva sätta livet till – Vila i frid!

Skriven av Guliganerna den 31/03/2014 | 2 kommentarer

10151080_745189508845550_1679602982_nMed sorg i hjärtat går våra tankar just nu till familj och vänner till den Djurgårdssupporter som avled i Helsingborg igår.

Det känns ofattbart och uppgivet. Vi i den svenska supporterrörelsen måste alla ta vårt ansvar, detta skall aldrig hända igen. I vår förenings stadgar så har vi noll tolerans mot våld och rasism på och utanför arenorna. Detta måste efterlevas. Det är vi goda supportrar som bestämmer dagordningen kring vår kultur.

Barn har förlorat en far och det är en stor katastrof. Vi supportrar måste se oss själva i spegeln och fråga oss själva om vi vill tillhöra en rörelse där det ser ut såhär.

Ingen ska någonsin behöva sätta livet till i samband med en fotbollsmatch.

Vila i frid.

2 svar till “Ingen ska behöva sätta livet till – Vila i frid!”

 1. totte skriver:

  Lite som om SVP hade sagt att det är dags att stoppa rasisterna.
  Städa i era egna led om ni verkligen bryr er. Dom är ju inte så svåra att hitta med sina markeringar på ärmen.
  Hycklare!

 2. Jonas Carlzon skriver:

  En bra början vore väl att sluta med dessa eviga hatramsor. Det är ett laddat ord och det borde vuxna människor inse. Om någon säger till mig att den hatar mig blir det en början på något som kan sluta hur som helst.

  För vi älskar väl fotboll, inte hatar den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!