}

Föreläsning med Ismet Tursic 27/11

Skriven av Guliganerna den 10/11/2014 | Inga kommentarer

Torsdagen den 27/11 19.00 så får vi finbesök i Gula Villan. Ett fåtal platser kvar!

Ismet Tursic är en bosnisk supporter boende i Borås. Denna kväll kommer vi få vara med om en oerhört intressant berättelse kring den bosniska supporterkulturen och vilken roll fotbollen kan betyda för ett helt land. Ismet var med och grundade supporterföreningen BH Fanaticos som är unika i sitt stöd på landslagsscenen. Detta är en kväll ni inte vill missa!

Ismet, till höger på bilden

Ismet, till höger på bilden

Det finns begränsat med platser då Gula Villan är liten. Först till kvarn gäller och anmälan sker till glenn.holvik@guliganerna.se.

Intressanta artiklar:

Intervju med Ismet Tursic – Intervju på SvenskaFans

Här förklarar fans krig mot förbundet – Artikel av Erik Niva på Aftonbladet

Protester leds ifrån Borås – Radiointervju på P4 Sjuhärad med Ismet

Djeci-Djeci/ Barn till Barn – Projekt startat av Ismet Tursic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!