}

Korpenlaget har återuppstått!

Skriven av Guliganerna den 24/03/2014 | Inga kommentarer

Sugen på att spela fotboll? För nu är det dags för Guliganernas korpenlag att göra comeback!

Nytt för i år är att matcherna inte kommer att spela på klassiska Parkervallen, utan på konstgräset på Borås Arena 2. Serien kommer preliminärt dra igång V.17 med matcher på tisdagar och torsdagar mellan 19.00 – 21.00. Undantag när Elfsborg spelar match. Vi har i år valt att anmäla ett lag med 14 spelare, och det är först till kvarn som gäller.

Priset per deltagare kommer att vara 650 :- då ingår medlemsavgiften i Korpen och domaravgifter. Den resterande summan kommer att täcka inköp av bollar och andra nödvändigheter.

Du behöver inte vara proffs, enda kravet är att du är medlem i Guliganerna och kan medverka på så många matcher som möjligt. Tjejer och killar är alla välkomna att spela i laget.

Anmälan sker snarast till Joakim Larsson via mail, efter det kommer ni få vidare information.

Maila till: Larsson_89_nr3@msn.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!