}

Korpenlaget har återuppstått!

Skriven av Guliganerna den 24/03/2014 | Inga kommentarer

Sugen på att spela fotboll? För nu är det dags för Guliganernas korpenlag att göra comeback!

Nytt för i år är att matcherna inte kommer att spela på klassiska Parkervallen, utan på konstgräset på Borås Arena 2. Serien kommer preliminärt dra igång V.17 med matcher på tisdagar och torsdagar mellan 19.00 – 21.00. Undantag när Elfsborg spelar match. Vi har i år valt att anmäla ett lag med 14 spelare, och det är först till kvarn som gäller.

Priset per deltagare kommer att vara 650 :- då ingår medlemsavgiften i Korpen och domaravgifter. Den resterande summan kommer att täcka inköp av bollar och andra nödvändigheter.

Du behöver inte vara proffs, enda kravet är att du är medlem i Guliganerna och kan medverka på så många matcher som möjligt. Tjejer och killar är alla välkomna att spela i laget.

Anmälan sker snarast till Joakim Larsson via mail, efter det kommer ni få vidare information.

Maila till: Larsson_89_nr3@msn.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!