}

Lägesrapport: Rynninge-buss

Skriven av Guliganerna den 03/03/2014 | Inga kommentarer

Det är just nu 62 anmälda till resan och vi har en buss med 50 platser. Vi försöker att fylla en  andra buss, men behöver er hjälp. Beslut kring en andra buss tas onsdag-torsdag och jag kommer meddela er som är överanmälda vad som gäller. Just nu är vi för få för att det skulle vara ekonomiskt försvarbart att skicka två bussar, men vi är nästan i hamn!

Kom igen nu, anmäl er och hjälp till att hetsa!. Hjälp era polare och oss så vi får iväg två bussar!

Rynninge borta, Svenska cupen

Avresa: Lördag 8/3 09:30
Matchstart: 14:00
Medlemspris: Vuxen 250:-/ Ungdom 200:-
Matstopp: Det blir matstopp på hemvägen

NI ANMÄLER ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

reseregler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!