}

Lente är klar för cupfinal!

Skriven av Guliganerna den 16/05/2014 | Inga kommentarer

Det har varit stora spekulationer kring vår medlem Lennart ”Lente” Persson. Den 21 april valde Lente att avstå stormatchen borta mot Falkenberg och en stor cirkus har följt hela händelsen.

Det har varit storm på sociala medier och nyheten nådde nästan riksmedia.

Lennart ”Lente” Persson är Guliganernas mest älskade medlem och han har varit en person som har varit saknad på läktaren. Han har knappt sett en match i år och tänkte ej närvara på cupfinalen. Men nu är han KLAR!

Lente hälsar till alla att han älskar er och han ser fram emot söndagens tågresa.

Gör som Lente, köp tågbiljett på Team Sportia i stan eller i Guliganernas webbshop.

1980479_10202421869842045_5961524992965210270_o[1]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!