}

Lente ska med till Falkenberg!

Skriven av Guliganerna den 11/04/2014 | Inga kommentarer

1980479_10202421869842045_5961524992965210270_o[1]Allas vår favorit, den störste av dem alla, den odödliga Lente är just nu i valet eller kvalet om han ska hänga med till Falkenberg, nu övertygar vi honom!

Vi är många som är chockerade & oroliga. Vi vet inte vad vi ska ta oss till! Klarar vi oss utan Lennart på årets bortamatch? Vi är skeptiska och kommer göra allt i vår makt för att få Lente på andra tankar och ge honom motivation och kärlek!

VILL DU HJÄLPA TILL OCH ÖVERTYGA LENTE?

Gå med i följande Facebook-sida: https://www.facebook.com/Lentetillfalkenberg

Gå in på följande sida och berätta för Lente varför han ska med till Falkenberg. Skriv ditt bästa minne med Lente! Bomba honom med kärlek!: http://guliganerna.se/lente/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!