}

Maskeradresa – sista matchen i årets Allsvenska

Skriven av Guliganerna den 12/10/2014 | Inga kommentarer

Limpan

Lördagen den 1 november så möter vi Brommapojkarna i årets sista match i Allsvenskan. Den dagen så skall vi säkra en Europaplats och det kräver att vi är på plats och stöttar laget.

Det är Halloween-tider och vi vill göra det lilla extra på denna bussresa. Därför kommer vi uppmana alla resenärer att bidra till vårt tema för denna resa, maskeradtemat! Det är inte obligatoriskt att klä ut sig, men vi ser gärna många utklädda resenärer. Flera priser kommer delas ut denna dag, bland annat bästa utklädnad.

Det kommer även vara andra aktiviteter denna resa. Så det är en resa som ni inte vill missa!

RESEINFORMATION

Avresa: Lördag 1/11 06.30

Matchstart: 13.00

Medlemspris: 300:- för vuxen och 200:- för ungdom

Övrigt: Maskeradtema. Matstopp på både dit- och hemresa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!