}

Maskeradresa – sista matchen i årets Allsvenska

Skriven av Guliganerna den 12/10/2014 | Inga kommentarer

Limpan

Lördagen den 1 november så möter vi Brommapojkarna i årets sista match i Allsvenskan. Den dagen så skall vi säkra en Europaplats och det kräver att vi är på plats och stöttar laget.

Det är Halloween-tider och vi vill göra det lilla extra på denna bussresa. Därför kommer vi uppmana alla resenärer att bidra till vårt tema för denna resa, maskeradtemat! Det är inte obligatoriskt att klä ut sig, men vi ser gärna många utklädda resenärer. Flera priser kommer delas ut denna dag, bland annat bästa utklädnad.

Det kommer även vara andra aktiviteter denna resa. Så det är en resa som ni inte vill missa!

RESEINFORMATION

Avresa: Lördag 1/11 06.30

Matchstart: 13.00

Medlemspris: 300:- för vuxen och 200:- för ungdom

Övrigt: Maskeradtema. Matstopp på både dit- och hemresa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!