}

Övernattningsresa Norrköping

Skriven av Guliganerna den 01/06/2014 | Inga kommentarer

1318799279_resized[1]Den 20 juli så möter vi IFK Norrköping borta på Parken i Norrköping. Vi vill ära våra vänner i Norrköping med ett längre besök, därför kommer vi i Guliganerna arrangera en buss som åker redan dagen innan. Bussen åker 12.00 på lördagen och alla resenärer med den bussen får fixa eget boende.

Vi kommer även fixa bussar matchdagen.

Supportrar har redan bokat boende på Scandic City. Så vill ni bo med andra supportrar är det bästa stället att kolla upp.

Avresa: Lördag 19/7 12.00
Matchstart: Söndag 20/7 17.30
Medlemspris: 300:-
Övrigt: Alla resenärer får fixa eget boende i Norrköping. Vi kommer också satsa på bussar matchdagen. Vi ber er att anmäla er i tid till denna övernattningsresa, så vi kan ta snabbt beslut att skicka bussen.

ANMÄL ER TILL RESAN HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!