}

Övernattningsresa Norrköping

Skriven av Guliganerna den 01/06/2014 | Inga kommentarer

1318799279_resized[1]Den 20 juli så möter vi IFK Norrköping borta på Parken i Norrköping. Vi vill ära våra vänner i Norrköping med ett längre besök, därför kommer vi i Guliganerna arrangera en buss som åker redan dagen innan. Bussen åker 12.00 på lördagen och alla resenärer med den bussen får fixa eget boende.

Vi kommer även fixa bussar matchdagen.

Supportrar har redan bokat boende på Scandic City. Så vill ni bo med andra supportrar är det bästa stället att kolla upp.

Avresa: Lördag 19/7 12.00
Matchstart: Söndag 20/7 17.30
Medlemspris: 300:-
Övrigt: Alla resenärer får fixa eget boende i Norrköping. Vi kommer också satsa på bussar matchdagen. Vi ber er att anmäla er i tid till denna övernattningsresa, så vi kan ta snabbt beslut att skicka bussen.

ANMÄL ER TILL RESAN HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!