}

Reseinformation Norrköping

Skriven av Guliganerna den 17/07/2014 | Inga kommentarer

RESEINFORMATION NORRKÖPING
På söndag möter vi våra vänner i Norrköping och nu gäller det att vi kraftsamlar för att få ordning på våra bussar. På söndag är det bara 24 anmälda och som det ser ut nu så är det för få anmälda för att skicka enbuss. Det är upp till er nu! Så vi kan skicka den bussen!

Redan på lördag åker en övernattningsbuss där det nu finns tre platser kvar. Maila resor@guliganerna.se för mer info och anmälan. Alla som är anmälda till övernattningsresan skall ha fått ett mail. Hör av er till resor@guliganerna.se om ni inte har fått något mail.

RESEINFO SÖNDAGSBUSS
Avresa: Söndag 20/7 13.00
Matchstart: 17.30
Medlemspris: 200:-
Övrigt: Matstopp hemresa
ANMÄL ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!