}

Reseinformation Norrköping

Skriven av Guliganerna den 17/07/2014 | Inga kommentarer

RESEINFORMATION NORRKÖPING
På söndag möter vi våra vänner i Norrköping och nu gäller det att vi kraftsamlar för att få ordning på våra bussar. På söndag är det bara 24 anmälda och som det ser ut nu så är det för få anmälda för att skicka enbuss. Det är upp till er nu! Så vi kan skicka den bussen!

Redan på lördag åker en övernattningsbuss där det nu finns tre platser kvar. Maila resor@guliganerna.se för mer info och anmälan. Alla som är anmälda till övernattningsresan skall ha fått ett mail. Hör av er till resor@guliganerna.se om ni inte har fått något mail.

RESEINFO SÖNDAGSBUSS
Avresa: Söndag 20/7 13.00
Matchstart: 17.30
Medlemspris: 200:-
Övrigt: Matstopp hemresa
ANMÄL ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!