}

Styrelsehelg

Skriven av Guliganerna den 18/02/2014 | Inga kommentarer

Till helgen åker Guliganernas styrelse iväg på konferenshelg i Stenungsund. Detta är femte året i rad som vi i styrelsen har fått chansen att åka iväg så här för att planera säsongen, (sätta budget, komma på evenemang, planera resor etc) samt en chans för oss i styrelsen att lära känna varandra bättre. I år kom två nya personer in i styrelsen, Malin Nilzon och Cecilia Karlén. Sedan tidigare i styrelsen sitter Anders Hultin, Kennet Johansson, Jesper Andersson, Josef Borhammar , Simon Ring, Emelie Haglund och Glenn Holvik Gustavsson.

Vi hoppas att vi tillsammans med Er göra detta året grymt.

Har ni något ni önskar att vi tar upp under helgen? Tveka inte på att höra av dig till anders.hultin@guliganerna.se

Ett stort tack till Sisu som gör det möjligt för oss att åka iväg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!