}

Styrelsehelg

Skriven av Guliganerna den 18/02/2014 | Inga kommentarer

Till helgen åker Guliganernas styrelse iväg på konferenshelg i Stenungsund. Detta är femte året i rad som vi i styrelsen har fått chansen att åka iväg så här för att planera säsongen, (sätta budget, komma på evenemang, planera resor etc) samt en chans för oss i styrelsen att lära känna varandra bättre. I år kom två nya personer in i styrelsen, Malin Nilzon och Cecilia Karlén. Sedan tidigare i styrelsen sitter Anders Hultin, Kennet Johansson, Jesper Andersson, Josef Borhammar , Simon Ring, Emelie Haglund och Glenn Holvik Gustavsson.

Vi hoppas att vi tillsammans med Er göra detta året grymt.

Har ni något ni önskar att vi tar upp under helgen? Tveka inte på att höra av dig till anders.hultin@guliganerna.se

Ett stort tack till Sisu som gör det möjligt för oss att åka iväg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!