}

Styrelsemöte i Guliganerna

Skriven av Guliganerna den 30/01/2014 | Inga kommentarer

Lördagen den 1 februari håller Guliganerna styrelsemöte. Det är vårt sista möte inför årsmötet som är den 5 februari.

Vi kan redan konstatera att det är närmare 400 som blivit medlemmar i föreningen och det känns bra så pass tidigt på året. Nu startar arbetet för att 2014 skall blir ett härligt år för Guliganerna och att supporterkulturen kring IF Elfsborg skall ta ytterligare steg i rätt riktigt.

Om ni har några frågor eller funderingar ni vill att vi ska ta upp på styrelsemötet eller årsmötet som väntar vänligen hör av er till: info@guliganerna.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!