}

Styrelsemöte tisdagen den 13 maj.

Skriven av Guliganerna den 12/05/2014 | Inga kommentarer

I morgon tisdag har Guliganerna styrelsemöte. Vi kommer att diskutera våra vanliga punkter så som ekonomi,  medlemmar, resor, souvenirer, evenemang etc.
Stort fokus kommer dock att ligga på tågresan till cupfinalen på söndag samt Guliganernas årliga fotbollsturnering som kommer till sommaren. Det är lika bra att ni börjar ragga ihop folk till era lag nu!

Har du något som du vill att vi tar upp? Maila då anders.hultin@guliganerna.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!