}

Supporterkortet 2014 – Säkra entrén på bortamatcherna och stötta IF Elfsborg!

Skriven av Guliganerna den 27/02/2014 | Inga kommentarer

supporterkort2014[1]IF Elfsborg i samarbete med SEF (Föreningen Svensk Elitfotboll) säljer supporterkortet. Supporterkortet kostar 1 000 SEK och gäller på bortasektionen under samtliga IF Elfsborgs bortamatcher i Allsvenskan säsongen 2014.

Kortet är ett initiativ från SEF och de allsvenska klubbarna för att uppmuntra supportrar att åka på bortamatcher. Kortet är opersonligt och kan lånas ut. Uppgifterna för kortet administreras av IF Elfsborg. Överskottet på försäljningen går tillbaka till supporterfrämjande aktiviteter i samråd mellan IFE och supportrar.

Kortet säljs endast i 100 exemplar per klubb och sista dag att beställa ditt kort är fredagen den 14e mars eller så länge korten räcker. Du köper enklast ditt kort via Elfsborgs biljettshop på länken. Det går även bra att betala över disk med kort/kontant på IF Elfsborgs kansli.

För frågor, kontakta SLO Eric Sjölin på eric.sjolin@elfsborg.se

DU KÖPER KORTET HÄR: http://www.elfsborg.se/arenan/supporternyheter/118-nyheter/31729-koep-supporterkortet-2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!