}

Supporterkortet 2014 – Säkra entrén på bortamatcherna och stötta IF Elfsborg!

Skriven av Guliganerna den 27/02/2014 | Inga kommentarer

supporterkort2014[1]IF Elfsborg i samarbete med SEF (Föreningen Svensk Elitfotboll) säljer supporterkortet. Supporterkortet kostar 1 000 SEK och gäller på bortasektionen under samtliga IF Elfsborgs bortamatcher i Allsvenskan säsongen 2014.

Kortet är ett initiativ från SEF och de allsvenska klubbarna för att uppmuntra supportrar att åka på bortamatcher. Kortet är opersonligt och kan lånas ut. Uppgifterna för kortet administreras av IF Elfsborg. Överskottet på försäljningen går tillbaka till supporterfrämjande aktiviteter i samråd mellan IFE och supportrar.

Kortet säljs endast i 100 exemplar per klubb och sista dag att beställa ditt kort är fredagen den 14e mars eller så länge korten räcker. Du köper enklast ditt kort via Elfsborgs biljettshop på länken. Det går även bra att betala över disk med kort/kontant på IF Elfsborgs kansli.

För frågor, kontakta SLO Eric Sjölin på eric.sjolin@elfsborg.se

DU KÖPER KORTET HÄR: http://www.elfsborg.se/arenan/supporternyheter/118-nyheter/31729-koep-supporterkortet-2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!