}

Tredje bussen bokad och snart full!

Skriven av Guliganerna den 27/03/2014 | Inga kommentarer

Idag är det torsdag och det är också sista anmälningsdag till måndagens allsvenska premiär borta mot Åtvidaberg.

Igår lade vi upp anmälningsformulär för buss 3 och eftersom ni guliganer är så grymma, så är bussen snart full. Vi har ca 15 platser kvar att fylla.

Vi kommer ej att boka någon ny buss som det ser ut nu. Enda chansen till  att vi bokar en ny buss är att vi får in över 50 anmälningar idag under dagen.

Så skynda er in på anmälningsformuläret för att säkra er plats till måndagens resa.

Allsvensk premiär! Åtvidabergs FF.

Avresa: Måndag 31/3 15.00
Matchstart: 19:00
Medlemspris: 150:- för alla
Sista anmälningsdag: Torsdag 27/3
Matstopp: Inget matstopp. Eftersom det är bortapremiär kommer vi göra allt vi kan för att med så många resenärer som möjligt. Vi har valt en så sen avresetid som det är möjligt, så bussen kommer åka raka vägen till arenan utan stopp. Vi kommer att köra raka vägen hem efter matchen för att vara hemma i god tid.

NI ANMÄLER ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!