}

UPPMANING: Håll upp Klabbe-tröja vid inmarsch

Skriven av Guliganerna den 24/10/2014 | Inga kommentarer

Totalt har nu 500 st t-shirts med hyllningsmotivet till Klas Ingesson nu tryckts upp. Vi är alltså väldigt många som nu har en t-shirt och vill visa vårt personliga stöd till Klas för att visa hur stor källa till inspiration i form av kämpe och förebild han är för oss! På grund av rådande årstid där t-shirt kanske tyvärr inte är det mest lämpade klädseln uppmanar vi SAMTLIGA på arenan att hålla upp sina t-shirts i samband med inmarsch på söndag för att ihop med de som inte hann skaffa någon t-shirts halsdukar bilda ett hav av t-shirts och halsdukar över hela arenan vid inmarsch!

Så för att visa Klas ditt stöd på söndag se till att ta med dig t-shirten och håll upp den vid inmarsch istället för att ta på den under jackan så ser vi tillsammans till att skapa en unikt fin stämning på söndag!

10173694_770745949626592_9118872359987632118_nIkväll 21.00 stänger webb-beställning ner för Klabbe-tröjorna. Du hittar formuläret här. Du kan även köpa tröja på Joel som ligger på Lilla Brogatan 23 i stan.

Vi har tre tillfällen kvar där du kan hämta ut din tröja:

– U17-finalen imorgon 15.00 på Borås Arena. Gå med i Facebook-event här.

– Uppladdning på Lilla Bränneriet på söndag. Öppnar 13.00.

– Elfsborgsläktaren i samband med matchen på söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!