}

Utnyttjande av Guliganernas namn

Skriven av Guliganerna den 05/02/2014 | Inga kommentarer

Uppgifter har nått oss i Guliganerna att någon eller några utnyttjar Guliganerna och IF Elfsborgs namn för att tigga till sig pengar. Man utnyttjar inte bara föreningens namn, utan även ledande personer i föreningarnas namn. Flera personer och företag har fått telefonsamtal där man vill tigga pengar. Vi i Guliganerna sysslar inte med sådant och tar stort avstånd ifrån detta.

Vi tycker det är oerhört trist, för det smutsar ner vårt namn och försvårar arbetet för oss som ideell förening.

Vi har polisanmält det som har hänt. Får ni ett samtal, hör av er till oss i Guliganerna och ge dem inga pengar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!