}

Valberedningen informerar

Skriven av Guliganerna den 19/10/2014 | Inga kommentarer

Verksamhetsåret 2014 går sakteliga mot sitt slut och det är dags att börja blicka framåt mot 2015. Valberedningen intensifierar nu sitt arbete med att sätta ihop ett förslag till styrelse inför årsmötet och kommande verksamhetsår. Har du ett intresse av att bidra till föreningens utveckling genom att arbeta i styrelsen eller känner du någon som du tycker är lämplig för detta uppdrag, vänligen hör av dig till sammankallande Linus Ternander på mail; linus.ternander@gmail.com.

Med vänliga hälsningar,
Valberedningen:
Linus Ternander,
Ludvig Andersson,
Fredrik Johansson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!