}

Välkommen till vår nya hemsida!

Skriven av Guliganerna den 02/03/2014 | Inga kommentarer

Vi är mycket stolta över att presentera vår nya hemsida. Vi hoppas detta är en del av föreningens utveckling och att det är en hemsida som är mer anpassad för dagens förening.

Nyheter på hemsidan:

  • En egen undersida för uppladdningar. Vi kommer försöka vara mer tydliga med våra uppladdningar och göra det enklare för er.
  • Bloggar. Både Glenn och Anders kommer att fortsätta blogga, men det kommer också att dyka upp nya bloggar. Håll utkik, för dessa är inte på plats än!
  • Fler undersidor om föreningens historia. Vi har gjort ett grundligt arbete för att fylla ut sidan med mer information om föreningen. Håll utkik, för dessa är inte på plats än!
  • Sociala medier. Vi har vävt in våra sociala medier mer på hemsidan i spalten längst till höger. I vårt twitter-flöde kommer vi inte bara att visa upp våra egna tweets. Vi kommer även visa upp bra tweets ifrån er, som vi retweetar. Så se till att twittra bra om oss!
  • Populära inlägg. Längst ner på startsidan kan ni se vilka inlägg som är mest populära på hemsidan senaste veckan.
  • Supporterfonden. Vi har gjort en ny sida för supporterfonden där du kan läsa om hur du söker pengar för ett projekt som utvecklar supporterkulturen kring IF Elfsborg.

Hemsidan är långt ifrån klar och vi reserverar oss för småfel. Hittar ni fel eller har idéer för att utveckla hemsidan? Maila till simon.ring@guliganerna.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!