}

Vill du hjälpa mediagruppen?

Skriven av Guliganerna den 27/02/2014 | Inga kommentarer

Känner ni hur det börjar dra ihop sig? Allsvenskan närmar sig med stormkliv. Vi ser fram emot ett väldigt spännande och förhoppningsvis framgångsrikt år.

Guliganerna arbetar på så många fler plan än på bussar till bortamatcher och på läktaren. Det är mycket runt omkring som ska klaffa och bli bra. Texter på nätet ska skrivas, hemsidan ska utvecklas, kampanjer ska planeras, illustrationer ska designas och mycket, mycket mer.

Vi har sedan flera år tillbaka lyckats leverera foton från alla våra matcher och vill under 2014 fortsätta med det. Därför söker vi dig som har både Elfsborg och fotografering som intresse. Vi söker även någon som gärna står med en filmkamera i handen, då en hel del matcher även bör memoreras som rörlig bild. Kan du även redigera/klippa film så är detta ett extremt plus!

Vi söker framförallt folk som kan hjälpa till med:

– Fotografera på matcher

– Filma under matcher

– Redigera filmklipp efter matcher

– Personer som kan göra motiv till våra souvenirer

Tveka inte! Maila mig på simon.ring@guliganerna.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!