}

Vill du hjälpa mediagruppen?

Skriven av Guliganerna den 27/02/2014 | Inga kommentarer

Känner ni hur det börjar dra ihop sig? Allsvenskan närmar sig med stormkliv. Vi ser fram emot ett väldigt spännande och förhoppningsvis framgångsrikt år.

Guliganerna arbetar på så många fler plan än på bussar till bortamatcher och på läktaren. Det är mycket runt omkring som ska klaffa och bli bra. Texter på nätet ska skrivas, hemsidan ska utvecklas, kampanjer ska planeras, illustrationer ska designas och mycket, mycket mer.

Vi har sedan flera år tillbaka lyckats leverera foton från alla våra matcher och vill under 2014 fortsätta med det. Därför söker vi dig som har både Elfsborg och fotografering som intresse. Vi söker även någon som gärna står med en filmkamera i handen, då en hel del matcher även bör memoreras som rörlig bild. Kan du även redigera/klippa film så är detta ett extremt plus!

Vi söker framförallt folk som kan hjälpa till med:

– Fotografera på matcher

– Filma under matcher

– Redigera filmklipp efter matcher

– Personer som kan göra motiv till våra souvenirer

Tveka inte! Maila mig på simon.ring@guliganerna.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!