}

Anders Svensson slår nya rekord!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 03/08/2015 | Inga kommentarer

SvenssonHemsidan

Anders Svensson är en unik fotbollsspelare och Elfsborgare. I gårdagens match mot Halmstad BK gjorde Anders Svensson sin 409:e seriematch för IF Elfsborg, vilket gör att han tangerar Sven Jonassons rekord i antal seriematcher för IF Elfsborg. Anders Svensson har spelat 358 allsvenska matcher och 51 matcher i division 1 för IF Elfsborg.

Anders Svensson och Sven Jonasson är ensamma att ha över 400 seriematcher för IF Elfsborg. Det är bara fem spelare som har över 300 seriematcher för IF Elfsborg. Förutom Anders Svensson och Sven Jonasson, så har Leif Målberg 358, Karl-Erik Grahn 346 och Henry Larsson 345.

Elfsborgs statistikorakel Mikael Häggström har bekräftat rekordet, men nämner också en hake: –”Sven Jonasson gjorde egentligen 411 matcher men två av hans matcher ströks säsongen då Malmö FF diskvalificerades.”

Guliganerna önskar Anders Svensson ett stort grattis och vi hoppas få uppleva fler historiska ögonblick med Anders Svensson. Ta vara och njut den sista tiden med Anders Svensson på planen!

SvenssonHemsidan2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!