}

Anders Svensson slår nya rekord!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 03/08/2015 | Inga kommentarer

SvenssonHemsidan

Anders Svensson är en unik fotbollsspelare och Elfsborgare. I gårdagens match mot Halmstad BK gjorde Anders Svensson sin 409:e seriematch för IF Elfsborg, vilket gör att han tangerar Sven Jonassons rekord i antal seriematcher för IF Elfsborg. Anders Svensson har spelat 358 allsvenska matcher och 51 matcher i division 1 för IF Elfsborg.

Anders Svensson och Sven Jonasson är ensamma att ha över 400 seriematcher för IF Elfsborg. Det är bara fem spelare som har över 300 seriematcher för IF Elfsborg. Förutom Anders Svensson och Sven Jonasson, så har Leif Målberg 358, Karl-Erik Grahn 346 och Henry Larsson 345.

Elfsborgs statistikorakel Mikael Häggström har bekräftat rekordet, men nämner också en hake: –”Sven Jonasson gjorde egentligen 411 matcher men två av hans matcher ströks säsongen då Malmö FF diskvalificerades.”

Guliganerna önskar Anders Svensson ett stort grattis och vi hoppas få uppleva fler historiska ögonblick med Anders Svensson. Ta vara och njut den sista tiden med Anders Svensson på planen!

SvenssonHemsidan2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!