}

Årets första bortamatch – anmäl dig med en gång

Skriven av Guliganerna den 24/02/2015 | Inga kommentarer

AFC United
Snart är det äntligen dags! Dagen då vi får åka buss igenom landet är snart här. Dagen då vi får träffa våra busschaufförer och avhandla alla de viktiga ämnen vi tar upp på våra bussresor. Årets första bortamatch är mot Café Ope…Väsby Un…AFC United eller vad laget nu heter. Matchen spelas på Skytteholm i Stockholm och vi hoppas kunna rivstarta året.

Anmäl dig med en gång!

AFC United borta – Svenska Cupen
Avresa: Söndag 1/3 – 09.00
Matchstart: 16.00
Medlemspris: 350:- vuxen/250:- ungdom
Sista anmälningsdag: Onsdag 25/2
Matstopp: Matstopp på både dit- och hemväg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!