}

Biljettinfo Elfsborgsläktaren – FC Lahti

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 23/06/2015 | Inga kommentarer

halsduk2

Här kommer information till dig som Seriebiljettsinnehavare på Elfsborgsläktaren angående biljetter till matchen mot FC Lahti i Europa League den 9 juli på Borås Arena.

Du har förtur på din/dina platser till denna match, vi har dessvärre inte möjlighet att förboka alla seriebiljettsinnehavare på samma sätt som vi gjort med dom som har sittplatsbiljetter. Detta p g a att vi inte har tillräckligt med sittplatser på kortsidan i förhållande till antalet seriebiljetter som är sålda där. Så därför ber vi dig att skicka en mail till biljetter@elfsborg.se för att förboka din/dina platser senast den 25 juni, du får då ett svarsmail med bokningsnummer som du kan hämta ut via vår biljettshop http://elfsborg.ebiljett.nu eller hos något av våra ombud i Borås: Willys, ICA City Knalleland, Borås Turistbyrå och City Gross.

Sista uthämtningsdatum för reservationen är den 29 juni, därefter släpps eventuellt kvarvarande biljett till allmän försäljning. Som Guligan har du reducerat pris på biljetterna enligt nedan:

Förturspriser Elfsborgsläktaren:

Guligan Ordinarie                     80 kr
Guligan Ungdom/Pensionär  50 kr
Ungdom under 18 år/Pensionär 65 +

Ordinarie biljettpriser för Elfsborgsläktaren är:
Ordinarie                                    100 kr
Ungdom/Pensionär                  50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!