}

Biljettinfo Elfsborgsläktaren – FC Lahti

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 23/06/2015 | Inga kommentarer

halsduk2

Här kommer information till dig som Seriebiljettsinnehavare på Elfsborgsläktaren angående biljetter till matchen mot FC Lahti i Europa League den 9 juli på Borås Arena.

Du har förtur på din/dina platser till denna match, vi har dessvärre inte möjlighet att förboka alla seriebiljettsinnehavare på samma sätt som vi gjort med dom som har sittplatsbiljetter. Detta p g a att vi inte har tillräckligt med sittplatser på kortsidan i förhållande till antalet seriebiljetter som är sålda där. Så därför ber vi dig att skicka en mail till biljetter@elfsborg.se för att förboka din/dina platser senast den 25 juni, du får då ett svarsmail med bokningsnummer som du kan hämta ut via vår biljettshop http://elfsborg.ebiljett.nu eller hos något av våra ombud i Borås: Willys, ICA City Knalleland, Borås Turistbyrå och City Gross.

Sista uthämtningsdatum för reservationen är den 29 juni, därefter släpps eventuellt kvarvarande biljett till allmän försäljning. Som Guligan har du reducerat pris på biljetterna enligt nedan:

Förturspriser Elfsborgsläktaren:

Guligan Ordinarie                     80 kr
Guligan Ungdom/Pensionär  50 kr
Ungdom under 18 år/Pensionär 65 +

Ordinarie biljettpriser för Elfsborgsläktaren är:
Ordinarie                                    100 kr
Ungdom/Pensionär                  50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!