}

Bli medlem i Guliganerna – du kan betala med Swish!

Skriven av Guliganerna den 25/02/2015 | Inga kommentarer

Guliganerna jobbar för fullt i uppstarten av det nya verksamhetsåret. Vi gör allt för att göra 2015 till ett fantastiskt och oförglömligt år. Om du vill vara med och bidra så kan du göra en enkel sak, betala in ditt medlemskap i Guliganerna för 2015. Det är en liten sak att göra, men betyder oerhört mycket för Guliganerna och IF Elfsborgs supporterkultur.

Medlemskapet är något vi kommer lägga stort fokus på och inför seriestarten kommer vi presentera nyheter som vi hoppas ni kommer vara glada att ta del av.

För frågor om medlemskapet, maila till medlem@guliganerna.se.

Medlemspriser för 2015:

Vuxen (född -95 el. tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:-
(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

Hur du betalar in medlemsavgiften 2015:

PlusGiro:

Betala in på 629 05 39-3
(Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på plusgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter)

Swish:

Skicka betalning till Swish-nummer 123-378 58 13. Skriv adress och födelsedata i meddelandet. Namn och telefonnummer får vi när du swishar. Läs mer här.

Swish-logo[1]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!