}

Den sista striden – Hylla Svensson och Klarström på plats!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 15/09/2015 | Inga kommentarer

Andreas%20Klarström%20Elfsborg%20[1]

Säsongen 2015 går mot sitt slut och vi har guld i sikte. Slutspurten av säsongen betyder också att det är våra sista chanser att se våra stora klubbikoner Andreas Klarström och Anders Svensson. Så se till att njut innan det är för sent!

Guliganerna vill uppmana alla gulsvarta supportrar att ta chansen att vara på plats och hylla dessa spelare. Köp matchbiljetter och boka era resor, för snart kan ni inte se dessa unika spelare i vår gulsvarta tröja. Ert stöd kan dessutom vara avgörande i denna slutstrid där guldmedaljen finns inom räckhåll.

För att kunna göra det möjligt att fylla Borås Arena i de sista hemmamatcherna så har IF Elfsborg lanserat ett matchpaket med biljetter till de tre sista hemmamatcherna. Paketet på Elfsborgsläktaren kostar 375:- för vuxna och 250:- för ungdomar. I paketet ingår biljetter till matcherna mot Åtvidabergs FF, IFK Norrköping och Falkenbergs FF. Har ni inte seriebiljett uppmanar vi er att köpa paketet!

Sjung IF Elfsborg till guldet och hylla Svensson och Klarström på plats!

Köp matchpaketet här.

Byt omslagsbild på Facebook:

DenSistaStriden

Lägg upp följande bilder på Instagram:

DenSistaStridenINSTA2

DenSistaStridenInsta1

 

#DenSistaStriden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!