}

Djurparksdagen – vi behöver hjälp!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 09/10/2015 | Inga kommentarer

Svensson

Nästa lördag så är det dags för Sveriges största familjedag för ett fotbollslag. IF Elfsborg och Borås Djurpark bjuder in till en heldag där 10-15.000 supportrar besöker Borås Djurpark.

Guliganerna kommer självklart vara på plats, och nu behöver vi din hjälp!

Guliganernas egna souvenirbord (Ansvarig, Malin Nilzon)

Guliganerna kommer ha ett eget souvenirbord på plats, där vi behöver som vill hjälpa till och sälja. Unikt för Djurparksdagen är att vi antagligen kommer börja sälja en exklusiv Anders Svensson-halsduk som släpps inför slutspurten av årets Allsvenska.

Klas-halsdukar som säljs för Klas Ingesson-stiftelsen (Ansvarig, Glenn Holvik)

Under oktober månad så har Elfsborg gjort flera aktiviteter för att uppmärksamma Klas Ingesson och stiftelsen som upprättades för att hedra Klas Ingesson. I samband med matchen mot IFK Norrköping kommer mycket fokus att ligga på detta.

IF Elfsborg har tagit fram en Klas Ingesson-halsduk som säljs för 250:- där allt överskott går till Klas Ingesson-stiftelsen. Under Djurparksdagen kommer Guliganerna sälja denna halsduk, och där behöver vi er hjälp!

LikaOlika (Ansvarig, Glenn Holvik)

Under Djurparksdagen kommer vi bjuda in massvis av LikaOlika-supportrar. Guliganerna behöver ett gäng som hjälper till att dela ut biljetter och som kan agera sällskap till våra ”faddersupportrar”.

 

Vill ni hjälpa till eller har idéer på aktiviteter? Kontakta Glenn och Malin!

Malin Nilzon: malin.nilzon@guliganerna.se

Glenn Holvik: glenn.holvik@guliganerna.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!