}

Förhandsboka Per Samuelsons kommande bok!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 27/10/2015 | Inga kommentarer

Per

Igår så var författaren Per Samuelson i Gula Villan och berättade om sin kommande bok. Hela säsongen 2015 så har Per följt med Guliganerna och andra supportergrupper för att skriva en bok om supporterskapet och Guliganerna som supporterförening.

Boken kommer att släppas till försäljning 12 december i samband med Guliganernas julbord. Men du kan redan nu förhandsboka ditt exemplar!

Hur förhandsbokar du boken?

  1. Swisha 150:- till nummer 123-378 58 13. Skriv ordet ”Bok”, därefter namn och telefonnummer.
  2. Sätt in 150:- på plusgiro 629 05 39-3. Skriv ordet ”Bok”, därefter namn och telefonnummer.

(Vill ni köpa fler böcker så sätter ni en högre summa än 150:-. Till exempel, så sätter ni in 300:- vid köp av två böcker och 450:- vid köp av tre böcker osv.)

Pers egna bilder ifrån arbetet med boken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!