}

Förhandsboka Per Samuelsons kommande bok!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 27/10/2015 | Inga kommentarer

Per

Igår så var författaren Per Samuelson i Gula Villan och berättade om sin kommande bok. Hela säsongen 2015 så har Per följt med Guliganerna och andra supportergrupper för att skriva en bok om supporterskapet och Guliganerna som supporterförening.

Boken kommer att släppas till försäljning 12 december i samband med Guliganernas julbord. Men du kan redan nu förhandsboka ditt exemplar!

Hur förhandsbokar du boken?

  1. Swisha 150:- till nummer 123-378 58 13. Skriv ordet ”Bok”, därefter namn och telefonnummer.
  2. Sätt in 150:- på plusgiro 629 05 39-3. Skriv ordet ”Bok”, därefter namn och telefonnummer.

(Vill ni köpa fler böcker så sätter ni en högre summa än 150:-. Till exempel, så sätter ni in 300:- vid köp av två böcker och 450:- vid köp av tre böcker osv.)

Pers egna bilder ifrån arbetet med boken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!