}

Stötta GTS – gå med i Hundraklubben!

Skriven av Guliganerna den 10/02/2015 | Inga kommentarer

Hundraklubben

STÖD G.T.S

Guligan Tifo Supports verksamhet är helt ideell och de kostnader vi har för material finansieras helt och hållet genom bidrag från privatpersoner. Nu står vi inför en ny säsong vilket förhoppningsvis betyder många storartade koreografier. Att tillverka ett tifo är dock kostsamt och vi ber därför er om hjälp för att kunna genomföra de idéer vi har för kommande säsong.

Ett enkelt sätt att bidra är genom att gå med i hundraklubben där alla pengar oavkortat går till inköp av tifomaterial.

hundraklubben_gts

 

Så här går du till väga för att bli medlem i hundraklubben:

1. Sätt in minst 100:- på GTS Bankgiro 599-7002 eller via swish på nummer 123-029 48 27 märk betalningen med Namn och Telefonnummer.

2. Ditt namn och summa du betalade in kommer löpande upp på hundraklubbslistan på www.guliganerna.se.

3. När insamlingen avslutas i samband med premiärmatchen kommer en läderkula med spelarnas autografer lottas ut till en av bidragsgivarna.

Tack alla er som ger oss förtroendet genom att skänka pengar till GTS. Vi lovar att förvalta dem på bästa sätt. Att Ni uppskattar vårt jobb, ger oss vilja att fortsätta. Utan Ert stöd kan vi inte få fram koreografier likt de vi har nu.

Tillsammans ska vi färga arenan gul & svart!

Guligan Tifo Support

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!