}

Gula Sidorna på väg till tryck – bli medlem!

Skriven av Guliganerna den 05/03/2015 | Inga kommentarer

Gula Sidorna 2015-Nummer 1I nästa vecka går Gula Sidorna till tryck. I utskicket med tidningen kommer årets medlemskort skickas ut. Betala in ditt medlemskap senast på måndag för att få tidningen.

DU VET VÄL ATT DU KAN BETALA MED SWISH?

För frågor om medlemskapet, maila till medlem@guliganerna.se.

Medlemspriser för 2015:
Vuxen (född -95 el. tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:-(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

Hur du betalar in medlemsavgiften 2015:
PlusGiro:
Betala in på 629 05 39-3(Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på plusgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter)

Swish:
Skicka betalning till Swish-nummer 123-378 58 13. Skriv adress och födelsedata i meddelandet. Namn och telefonnummer får vi när du swishar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!