}

Guliganerna är över 1000 medlemmar!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 14/09/2015 | Inga kommentarer

1000

Ett av årets stora mål ifrån Guliganerna var att återigen gå över 1000 medlemmar. Med hjälp av hårt arbete och fantastiska medlemmar har vi nu lyckats och kan stolt meddela att Guliganerna i skrivande stund är 1005 medlemmar.

Vi är oerhört glada att så många vill vara en del av vår förening. Vi hoppas även att folk fortsatt vill bli medlemmar i vår supporterförening!

Läs mer om Guliganernas medlemskap här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!