}

Guliganmarschen- anmäl ert lag idag!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 05/06/2015 | Inga kommentarer

Guliganmarschen2

Den 27:e juni kommer Guliganmarschen gå av stapeln. Det blir en heldag full med aktiviteter och tävlingar. Marschsträckan är på ett ungefär en mil lång och det kommer sammanlagt vara sju stationer längs med vägen. Vi kommer även ha grill och kiosk halvvägs in i marschsträckan. Marschen och tävlingarna kommer genomföras lagvis. Guliganmarschen kommer vara anpassad för alla åldrar där oömma kläder rekommenderas.

Preliminär starttid är 12.00-13.00 och ungefärlig sluttid är 17.00-18.00.
Kostnaden är 100 kr per deltagare.

Från och med idag är det fritt fram att anmäla ett lag till Guliganmarschen. Varje lag ska bestå av 4-6 deltagare, där fyra stycken är optimalt. Samtliga deltagare måste vara medlemmar i Guliganerna. Om någon lagmedlem inte är medlem i Guliganerna sedan tidigare är det bäst att fixa det innan men det går självklart att ordna på plats.

För att anmäla sig ska följande information mailas till josef.borhammar@guliganerna.se:
– Lagnamn
– Samtliga lagmedlemmars namn
– Lagkapten
– Telefonnummer till lagkaptenen

Betalning genomförs via Swish (123-378 58 13) eller till vårt plusgiro (6290539-3), märk betalningen med lagnamn. Först när betalningen är genomförd är laget anmält.
Sista anmälningsdag är den 22:a juni.

Vid frågor maila, ring eller skicka ett sms till Josef Borhammar.
josef.borhammar@guliganerna.se
0723-118639

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!