}

Halmstad: vi fyller buss 12!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 22/04/2015 | Inga kommentarer

 

HalmstadBorta

Segertåget rullar vidare och våra gulsvarta hjältar är obesegrade. Vill du se Haglund dansa efter matchen på söndag? Vill du glädjas med tusentals av Elfsborgare? Anmäl dig till vårens stora resa!

Vi fyller just nu buss nummer 12 till matchen och det väntas bara vara boråsare nere i Halmstad på söndag.

Bor du i Falköping, Vårgårda, Herrljunga, Bollebygd eller Göteborg? Då är det dags att skynda sig då det är få platser kvar därifrån!

Imorgon är sista anmälningsdag till resan. Tjata med er polarna!

Ifjol hade vi ett av Sveriges största bortaföljen när vi åkte till Falkenberg, denna match skall kvalificera sig in på samma lista i år! Häng med!

200:- för resa och matchbiljett!

Läs mer och anmäl dig till resan här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!