Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Guliganerna

Guliganerna

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/4/9/guliganerna.se/httpd.www/v6/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Hej, supportrar till Djurgårdens IF!

10842280_10153022604878449_5501766740949154920_o[1]

Hej, supportrar till Djurgårdens IF!

Tack för er invit till Stockholm, vissa av oss har inte besökt denna metropol sedan klassresan på gymnasiet. Nu när även ni, några år senare än när vi byggde själva, fått hyra in er på en ny eventarena i en annan stadsdel är det glädjande att ni har så stort intresse för denna premiärmatch. Det är bra för svensk fotboll.

Vilken tur att denna match inte krockar med hockey! För premiärmatcher eller stormatcher som inte krockar med hockey, då brukar ni kunna bli imponerande många. Tyvärr krockade en match för några år sedan med hockey, då var ni 50 personer på Borås Arena. Tänka sig, vi och vår onda ordförande lät er ändå få stå på bortasektionen! Även om vi skulle misslyckas med att bli 1000 personer kommer vi definitivt att bli väldigt många fler än era 50. Kanske kan vi få stå på bortasektionen ändå? Ni kan ju börja med att fylla er egna sektioner först i alla fall? Vi vill ju ändå värna om den levande läktarkulturen.

Vi ser fram mot att möta Sveriges mest framgångsrika förening. Sporter som boxning, fäktning, boule och cykel har levt i en tynande tillvaro i Borås de senaste åren och skulle behöva inspiration från en storklubb som DIF. Fotboll däremot har vi rätt bra koll på själva.

Tyvärr har vi inga spelare att låna ut till er i år, men kanske går det bra ändå? Er revanschlusta borde vara stor då vi varit mer framgångsrika än er de senaste 10 åren och även ligger nästan 400 poäng framför er i den Allsvenska maratontabellen. För det är ju trots allt inte Åtvidaberg eller Gefle ni möter.

Med vänliga hälsningar
Guliganerna

56 svar

 1. Härligt bra skrivet!
  Lite självdistans, lite humor, lite fakta och lite känga! Det är så jag gillar att se elfsborgssupportrar!

 2. Har inget med Elfsborg att göra, men kopplingen att boule för en tynande tillvaro i Borås är typ jättefel. Vi har en av landets största inomhushallar som är fullbelagd fem dagar i veckan och står värd för en av europas största inomhustävlingar med världseliten på plats. Djurgården, däremot, suger hästaballe vad gäller boule
  Självklart ska vi nappa på deras utmaning!

   1. Det är då själva fan att Borås på något sätt även är bäst i boule då…

  1. Hahaha Herman du är klockren! Och bra skrivet av Guliganerna mer sånt här behövs!
   Vi ses i Sthlm!

   FORZA DIF

 3. Hej elfsborgare, väldigt träffsäker text!

  Skulle gärna se att ni ändrar ”fått hyra in er på en ny eventarena i en annan stadsdel”, till nåt i stil med ”er värsta konkurrents egendesignade arena, Nya SöderStadion”. Dels så ligger de närmare sanningen samt att det skulle reta gallfeber på överklassungarna.

  DET ÄR VI SOM ÄR HAMMARBY!

  1. ”er värsta konkurrent”.

   Hahahaha hammarby. Lika uppmärksamhetstörstande som en 14-åring bloggare. Smickra inte er själva. Vi skrattar åt er vrak i den lilla roddföreningen. Vår främste rival i Stockholmområdet sedan 124 år finns i förorten Solna.

   Mytbajen galaxy med ett smutsigt guld ägnar vi inte mycket uppmärksamhet åt. Ni kan ligga sked med er ägare eventföretaget AEG så länge det nu håller. Jippobajen går väl att sälja in något år till, sedan går ni samma väg som pulled pork, ipaöl och latte.

   1. Och ni verkar aldrig ha haft ngn hype, för evigt den minsta klubben i stan!

    Den enda hemlösa dessutom! Stackare!

   2. Haha ni är ju några att snacka, kommer ni ihåg er hemmapremiär förra året? Vad hade ni? 16k?

    Låt oss inte glömma de matchaerna när ni till och med har misslyckat att fylla eran kortsida klack, och ni ska kallas ett ”stockholms lag”.

    Skaffa er en egen arena.

   3. Kul att du vet allt. AEG äger rätt mycket av jurgården hockey men det visste du inte.

   4. Bra skrivet Guliganerna! Aporna brukar ju vara mest intresseradeav att bråka på matcherna. Fylla nya söderstadion kommer de inte att lyckas med utan er hjälp. GBG

  2. Haha, Sven… ”Nya SöderStadion” extra snyggto och tydligt med ett par extra versaler där. Alla vet ju att det var bajen som byggde arenan och desstom bott i staden flera år. Vi Djurgårdare har ju svårt att ens hitta utanför tullarna. Johanneshov, föresten.. Eller så har vi varit här hela tiden. Sköt ditt och fortsätt vara Hammarby. Och ge fan i att ge er på barnfamiljerna i framtiden.

   1. Vi var med och planerade arenan. Hur mkt finansierade och byggde ni Stockholms Olympiastadio? Anser ni att Gnaget har lika mkt där att göra som ni eller känner ni att det på ngt sätt mer är er arena?

    Vi ägde inte ga Söderstadion heller, vi byggde den inte heller, men trots det tror jag att tom en förnekande tonåring i dif känner att den arenan är hyffsat synonym med Bajen!

    Starten för Nya Söderstadion började med att Bajen, SGA och Stockholms stad i fler år planerade och ritade upp projektet tillsammans, där Bajen var den enda inbjudna klubben att vara med från start och påverka. Kanske är det därför vi har den största delen av arenan som vår sida, kanske är det därför vi var det lag som invigde den, kanske är det därför torget utanför arenan är döpt efter en stor Bajenprofil (Svenne Berka) och kanske är det därför som vi även i år spelar första matchen på arenan!

    Plast

    1. Ha ha nya söderstadion, Hammarby har inte plöjt in en spänn i bygget, visst några hammarby supportrar i bygglagen där men desto fler Djurvårdare, din är dessutom Sveriges största idrotts förening, AIK bland dem minsta hammarby är störst i pulkabacken och bolags kön alkisar och pundare pundarby,
     Välkomna till allsvenskan och till nya Stockholms stadion,

    2. Var spelar Hammarby hockey?

     LW-hallen? Va? Sätra IP?
     Det känns varken öl eller särskilt mycket Södermalm.
     Lw-hallen är lika mycket söder om Södermalm som Södertälje är.

     Kämpa.
     Heja hockey

   2. Stefan Andersson, vilket pinsamt förtal från en ledsen ensam hyrgårdare. Förresten, bara för att ni hyrt in er på hovet innebär det inte att söder är ert, ni har i alla år föraktat söder som stadsdel men nu när ni spelar där, då blev det visst okej. Känns det inte som hyckleri på högsta nivå? Dock inget ni hyrgårdare är ovana att kopplas ihop med..

    1. Fast Johanneshov är ju inte en del av södermalm, hur är det egentligen med geografikunskaperna. Rent krasst så är ju inte ens delar av Hammarby Sjöstad en del av södermalm.

     Att det bor fler ölhävande alkisar än snobbar i rosa skjortor där har väldigt lite med saken att göra.

     Kämpa!
     Heja hockey

  3. Alltså är ni bara dryga eller är ni på riktigt dumma i huvudet? Ni har inte varit med i att finanserna arenan, ni var inte heller med att designa den (eller ni kanske ville ha VIP sektion i er klack, plastgräs och grå-betong läktare?) och ni hyr in er i den lika mycket som oss. Ni sa pax först på den medans vi slet för att faktiskt bygga egen!

   Nu vill ni få hela Globenområdet att verka vara ert hem som ni själva har ensam rätt och patent på!? Men inte när vi eller gnhiet lirar hockey på Hovet. För det har vi gjort sen 60-talet! Att sedan byta namn till denna plast arena till det namn ert ”kära” hem, Söderstadion, hade visar enbart hur hur löjlig och flyktig er passion är. Går på bandy en gång om året (för hockeyn går ni ju knappt inte på längre, ens om det bara är en gång om året det med). Fotboll har ni varit lojala i med att gå från 5k i sin sista match innan man åkte ner, kontra 11k (fler nu antar jag?)säsongskort när man går upp visar även där att ni absolut inte är utan medgångare.

   SÅ håll er till era egna matcher och event!

   1. Vi var definitivt med och planerade arenan. Hela upprinnelsen till att SGA valt att investera i Bajen var för att det var en stark publikmagnet som klubb, med starka rötter i Söderort och på Södermalm, och för att de på sikt ville bygga en nya arena i området där Bajen skulle vara det hållbara dragloket över tid.

    Men jag flrstår om det känns bättre att förneka det. Ni blev väl klara för arenan 3 månader, 5 år efter Bajen, innan premiär?

    För övrigt var det Bajen som, liksom med Hivet, invigde arenan med den första matchen. Kan aldrig göras ogjort och det måste svida. Men kanske ni morsgrisar kan intala er en annan story i ett par år sp kanske det iaf inom kompisgänget känns bättre med tiden!

    Stackars hemlösa!

   2. Hammarby Fotboll och ett stort antal människor inom Hammarby kretsar har arbetat aktivt för en ny Arena vid globenområdet sedan 80-talet. Hammarby ägs till 49 % av samma amerikaner som senare såg möjligheten att bygga arenan själv, helt utan respekt för Hammarby och historien.
    Money talks och här sitter vi med OHYROR på en arena som ni borde skämmas att gå till…

    Bra skrivet ELLOS!

   3. Men snälla kolla fakta innan du yttrar dig.bajen var med och designa nya arenan vare sig du vill eller inte långt före plastklubben blev tvungna att flytta.arenan är utformad för bajen av bajen med bla arkitekter. Sthlm stad.peab.mm
    Angående hockeyn så har ni spelat där ett tag nu ja.
    Men hammarby bildades i Johanneshov långt innan ni spela hockey där så ni är o kommer att förbli identitetslösa plast klubben.

  4. Hej Sven,

   Eftersom eventarenan heter Tele2 Arena och det inte finns någon ”Nya Söderstadion” är nuvarande beskrivning fullt tillräcklig. Dessutom verkar den störa hammarbyare, som ju fått en sambo. En bonus för alla Guliganer.

 4. Det riktiga derbyt som lockar mest folk, bäst stämning, det media hypar mest är derbyt mellan Hammarby och Aik, det är det största derbyt. Det håller även äldre aikare med mig om, sen finns det kanske en och annan kotte som tycker Aik – Dif är störst. Men fråga folk ute i landet vilket som är störst, de kommer svara Bajen – Aik!

  Vi kanske inte betalade för arenan med AEG såg vår potential, vi bajare hade tagit fram väldigt mycket hur vi ville ha vår arena. AEG såg fördelen och byggde den, men det var vi bajare som faktiskt skapade nya SöS.

  Faktum är att vi är i med så många sporter att gemene mans ekonomi inte räcker för att stödja Bajen överallt, därför satsar vi på vissa matcher. T.ex. i hockeyn där vi skapar landets bästa tryck, sker oftare i bandyn. Handboll och Speedway har kommit och gått under åren.

  Vi utklassar er även fast vi är vanliga arbetare med vardagsproblem medan ni inte behöver göra ett jota, utan pappa tar fram kreditkortet. Det är kanske därför folk känner mer gemenskap med oss, vi är folkets lag medan ni är elitens. Jag pratade med en kompis som var ’gårdare’ om stämningen, han hade varit på SöS och han älskade hur enkla vi bajare är. Medan på övre handlar det mest om dyrast piké och dyrast brillor. Ni är en klubb för den som har pengar, medan vi välkomnar alla.

  1. Haha va? det där måste vara det dummaste jag läst. Det är exakt samma folk på Djurgårdens matcher som Bajens och Gnagets. Överklassare gillar inte ens fotboll, jag ser då inte många brats på Djurgårdens matcher. Din kompis ”gårdaren” snackar skit.

   OT: Skönt svar Ellos 🙂 välkomna till huvudstaden! Ska bli oerhört roligt att få förnedra er både på läktaren och planen!

   1. Förnedra oss? Skojar du, eller?
    Det gör vi så bra själv!
    Att älska en förening vet du väl inte vad det är? (Det är vad jag förmodar bara!)

 5. Självklart kommer det in en överklassbajare och ska jiddra. Bor säkert i en exklusiv takvåning på trendiga söder värd 7 miljoner med massa inflyttade apptillverkande skägghipsters med månadslöner på 100.000 i månaden som grannar.
  Att tjata om att en stadsdel där kvadratmeterpriset ligger på över 70.000 kvm, skulle vara arbetarklass är så verklighetsfrånvänt så det finns inte.

  Nåväl. Nu fokuserar vi på DIF – Elfsborg på Stockholmsarenan. Väl mött. Kommer bli en bra match.

  1. Visste du att ”Stockholmsarenan” var vad Bajen, SGA och Stockholms stad kallade arenan för vid planeringsstadiet och under byggnationen av arenan flera år innan ni ens var påtänkta som objudna hyresgäster? Samtidigt som ni stod vid klocktornet på ridstadion och kallade Söder för smuts och sosseområde!

   Det är som att du skulle försöka ta över min flickvän och börja kalla henne vid samma smeknamn jag givit henne. Måste kännas äkta!

   Ni är otroliga! Stackars hemlösa!

   Plast

 6. Det är fan helt SJUKT vad små och framgångslösa Bajen är. Det finns helt klart potential som de även dragit nytta av att dra publik, men det skulle även jippolaget Gbg Allstars ha om det skulle funnits. Massor av bönder och hipsters som inte ens vet vad offsideregeln är. Smaka på den. De flesta Bajare är okunniga och nya på scenen. Alla minns bajens 2-3000 åskådare på 90-talet. Innan Tele2 var det inte vanligt med 4-5k på sös. Nu har de drabbats av hybris värre än råttorna. Jag skulle vilja se blajjen harva i bottenträsket i AS och ha 15k på Tele2. Det kommer aldrig att hända bonnlurkar.

 7. Kul skrivet, helt rätt att ge överklassfascisterna en känga! Stackarna stod förra premiären och delade ut gratisbiljetter till vanliga besökare i olika köpcentrum för att försöka fylla matchen och nu ber de Elfsborg stanna hemma för att de behöver space? Ironi och en smula tragiskt på samma gång.

  När ni kommer upp till Huvudstaden så tänk på att arenan inte har med dem att göra, vi ser dock fram emot när ni kommer upp för att möta Bajen och arenans enda riktiga hemmalag tillika laget som huserat i Södermalm och Söderort sedan klubben bildades!

  Dif har alltid varit plast, nu är de dessutom utan en egen arena och fortsatt med minst publik i sthlm. Det tär på de stackars små liven och desperata människor tenderar agera irrationellt. Kanske just därför ni borde le åt deras försök att brösta upp sig.

  Stackars hemlösa!

  1. Mycket snack nu bland bajare, ni har ju ändå haft mycket publik i en halv säsong totalt, vänta till om några år så ska vi se att det inte är ”inne” att gå på bajen längre.

  2. Hur började den här tråden handla om Bajen? Till och med ajk har mer rätt till hybris än den ni tycks ha. Ni lyckades med bedriften att ta er upp från Superettan….Grattis.

  3. Plast? Du skämtar? 11 SM guld i fotboll, ni har 1! Då drar vi inte ens in den tradition och vinnarkultur som finns i resten av förningen (endast två andra föreningar i Sverige som vunnit fler SM guld i alla sporter totalt).
   Vi supportrar har bevarat en anglofilisk läktarkultur fram till ca. 2010 då vi började med en omstrukturering på läktaren där vi idag mixar influenser från Argentina med existerande brittisk kultur.
   Vi har spelat på en av Sveriges äldsta arenor fram till 2013 och tvingas nu lira på plast och betong. Vi känner oss inte hemma på en sådan arena men området är vårt andra hem, utan tvekan. Få Djurgårdare (om ens någon) som inte spenderat större delarna av vintrarna på Hovet och Globenområdet.

   Publiksiffror skiftar och förundras genom åren, att vi har ett par tusen turister och hipsters mindre än er bryr sig verkligen ingen om. Tips för er egen del är att ligga lågt med era fördomar och myter till derbyt mot oss!

 8. Är det inte lite kul att det enda dom små liven från öfvre klarar av att kommentera är Bajares inlägg?

  Att man blev ÄGDA av gulliganerna verkar helt ha gått förbi dom.

  Hur som, skönt svar och välkomna till Nya Söderstadion!

  1. Skillnaden är ju enorm.

   Guliganerna var sarkastiska.
   Ni har hybris.

   Klart Difarna lägger fokus på fel saker, troll tar alltid upp mer plats i kommentatorsfältet än de vettiga människorna.

   Kämpa!
   Heja hockey

 9. Oj
  Måste få lov att berömma Guliganerna! Väldigt mycket. Ni har nog som första lag i landet. Kanske i världen fått motståndarsuportrar att komentar mer än era egna. Stockholmare frän föralltid märks i komentarerna som på blodigt allvar går in och försöker rädda upp sin klubb.

  Ni Guligianer gör.detta med glimten i ögat osv.

  Stockholmarna vet knappt vad det är. Okej nu till en Hemlighet. Här är ytligare en Bajare. Men ser fram emot glödheta kamper på läktaren i Södermalmsderby
  Dif spelar ju trotts allt där numera.

  Bajen kommer överaskande. Men räcker det till Guld? 2001 tippade vi längst ner. Men vi vann.

  Fotboll är ibland överraskande. Vi skall göra allt för att utmana!

  Kommer bli härliga publikfester!

  1. Så länge motståndarnas självmål har chansen att vinna skytteligan så känns Hammarby lika osannolika vinnare av Allsvenskan som att Malmö nästa år vinner Champions League.

   Kämpa!
   Heja hockey

  1. En hemlighet.
   Jag håller på Djurgården och tycker precis som många AIKare och Bajare att många DIFare är uppsnofsiga jävlar utan både självinsikt och självdistans. Lik förbannat så sitter det i blodet att gult, rött och blått är mer naturligt än svart och gult eller grönt och vitt.

   Men säg ingenting till dom DIFare som tror sig vara bättre än andra, dom kommer inte gilla detta =)

 10. Järnkaninerna hade ju lite självdistans ändå. Det är ju som sagt inte Gefle eller Åtvidaberg som Elfsborg möter på bortaplan i premiären, utan Djurgården, vilket innebär mycket större chans för Elfsborg att vinna!

 11. Bra text, borås. Tyvär med lite blunder-inslag.

  Elfsborg är ju för det första endast en fotbollsförening, DIF (Djurgårdens idrottsförening) har flera sporter, mig veterligen så har inte Elfsborg någon hockey eller övrig sektion…så nä det finns ingen risk att ni får krockar med övriga sektioner.

  Av alla matcher ni väljer att jämföra så tar ni den det var drygt 50 pers för det var sm final, förståeligt att ni inte tar 2012…så många kommer ni aldrig kunna bli i Stockholm mot oss. Faktiskt…när har ni vart så många över huvudtaget i Stockholm senast? Tror dessutom vi vart fler i borås än ni någonsin vart i Stockholm mot oss.

  Sett till det sportsliga…så vitt jag vet slog vi er senast i nyliga säsongen av allsvenskan…kommer inte ihåg någon Elfsborg spelare (iaf inte som vart bra när denne lirade i ert lag) som nätade för oss då.

  Ur spår bönder, kom an bara!

  1. Hej!

   Som du vet är vi också en idrottsförening nämligen IFE (Idrottsföreningen Elfsborg) och ja inom IFE finns bara fotbollen kvar. Däremot däremot lever ett flertal av de tidigare sektionerna vidare och frodas, exempel på det är SK Elfsborg och Elfsborgs TK och ja i massvis av de andra sektionerna har det tagits SM-guld i drivor men det är ändå inget vi skulle få för oss att börja räkna.

   Väl mött!

  1. Bilden de publicerar här är från 2010 när vi hade SM-final samma dag mot Hv71. Knappast duktig jämförelse, blir snarare tragiskt då detta är vol.2 i deras svar till JK då deras första var alldeles för dåligt och lamt.

 12. Är syftet att jag som Djurgårdssupporter ska bli provocerad? Isf fungerade det inte.

  1. Nej! Du behöver inte bli provocerad! För det var nog inte tanken med det!
   Utan vi vet vilka vi är, alltså IF Elfsborg utan att hävda oss själva. Vi behöver inte skryta om något. Som sagt, vi vet vad vi är, Sveriges femte bästa lag enligt maratontabellen, för allsvenskan!
   Vi vet att vi tog det första allsvenska guldet som nykomling i serien, vilket inget lag har lyckats med innan (Se parentes tre) (vi hade tagit tre tidigare)(Östers IF tog guldet som debutanter sju år senare). Inte som lag: Helsingborgs IF, GAIS, IFK Göteborg och Djurgårdens IF som vinner allsvenskan ena året och ramlar ur allsvenskan året efter!

 13. Trillade in på denna sida av en slump som Sudra Divizione delat. En sida som menar till ett fint svar på DIFs uppmaning till fler biljettintäkter. All heder åt Elfsborg, som med fakta och belägg kan visa på en skevhet i denna uppmaning.

  Låt därför inte diskussionen gå överstyr till en smutskatsning mellan Djurgården och Hammarby. När säsongen är över kommer statistik tala för sig. Att chatter eller kommentatorsfält blir ett forum för supportar att kasta skit över en annan förening är varken bra eller produktivt.

  Bajen fans Lund väljer att kalla ”tele 2 Arena” för Nya Söderstadion. Det gör vi på grund av statistik, sålda biljetter och geografisk placering- vårt hem. Självklart är det olyckligt att två stockholmslag ska behöva dela arena. Förhoppningsvis sker en förändring i framtiden.

  Bajare välkomnar Elfsborg och Djurgården till Nya Söderstadtion, liksom Djurgården kommer välkomna oss till det ni väljer att kalla er nya stadion. Vi tror på en positiv läktarkultur där bortalag har rätt till sina sektioner!

  Vi önskar er också lycka till i Allsvenskan och ser fram emot era besök på Nya Söderstadion.

  Vänligen,

  Bajen Fans Lund

 14. Sjukt bra svar på tal! Ett gäng öppna mål från de glada diffarna att smälla in, som alltid, men bra text likväl!

  /MFF

 15. Hahaha! Tack för ett gott skratt! Härlig replik. Klart ni ska åka dit. De behöver alla pengar de kan få in. Hur var det nu igen, ”nya Slödderstadion” som arenan kallades av gemene rostkanin skulle det ju ALDRIG spelas på. Men sen hände plötsligt något. Det var tydligen så viktigt att man inte ens ville spela på sin egen ”hemmaarena” fast man fortfarande fick det. Däremot kanske ni borde stänga er bortasektion om de orkar ta sig ned. Antar att den matchen spelas så sent på säsongen att det ändå inte blir aktuellt. Men man vet ju inte om de får för sig att flytta dit annars! 😉 Passa på att köpa Situation Östermalm när ni kommer till Stockholm, de hemlösa (eller heter de lill-Gefle nu?) behöver all hjälp de kan få, även om de nu lite otacksamt försöker vägra er hjälpa dem med att höja deras publiksnitt.

 16. Jag har i vanliga fall inte mycket till övers, varken för boråsare i allmänhet eller Elfsborgsanhängare i synnerhet men det hör var fan briljant!

 17. Som stockholmare som jag är så ser jag med ett stort leende detta tjafs med Hammarbyare och djurgårdare och Aik fans. Man känner ganska mycket Stockholms fans från dom olika lagen och alltid är dom bäst enligt dom själva dom har bäst publik dom dricker mest öl osv. Jag som ödmjuk Elfsborgare i denna storstan ser fram mot allsvenskan för nu kan man få slå tre Stockholms lag. vem har den största publiken i procent av befolkningen ? Elfsborg har 10 % av befolkning i sin stad. Hammarby och Djurgården och Aik har tillsammans 2 %. men som elfsborgare som bor i Stockholm så ska jag hjälpa er att få lite publik till era arenor eller just det,,,, det är ju inte era arenor

  1. Precis! Säkert är 50% av alla i Sthlm som går på fotboll inflyttade lantisar.. Antingen håller ni kvar i ert lantislag eller konverterar till bajsbajen, och blir cooolaste snubben i stan på en kvart. Btw konstigt att bajsbajen kommer på tal.. Trodde detta handlade om DIF – elf. Ni bajsbajare som vill ha uppmärksamhet kan gå in och kommentera på min nya supercoola # mindervärdeskomplexbajsbajensfullagubbarsomkissarpåsig.hiv

 18. Hur fan kan detta gudomligt roliga inlägg komma att handla om djurgården och Hammarby? Vart vad ligger, vem som är störst osv osv… Gnagare (som jag själv) och bajare har inget här att göra.. Låt Elfsborg och gårdarna diskutera ifred! Nötter -_-

  Jag log iaf när jag läste texten! Hoppas ni klarar utmaningen, ska bli kul att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela