Guliganerna

Guliganerna

Hemmapremiär: Idag smäller det!

Idag är det äntligen dags för hemmapremiär men det är också en dag det händer extra mycket roliga grejer från vår sida. Så nedan kommer infon om allt du kan tänkas behöva hålla dig uppdaterad om (vi vet att det är en del text men vi tror du kommer att uppskatta det du får läsa)!

UPPLADDNING!
Sker som vanligt för alla Elfsborgare på Sandwalls plats och Lilla Bränneriet. Vi räknar med att folk senast vid kl. 15.00 kommer att börja sluta upp för att ladda upp tillsammans i solen! På Brännan kommer en tacobuffé att dukas upp för endast 80 kr och då ingår en alkoholfri dricka. Annars gäller Guliganernas vanliga matchdagspriser där du mot uppvisande av medlemskort för 20% på hela sortimentet.

MATCH!
Först och främst var inne i god tid på läktaren, både för att ge våra spelare ett varmt välkomnande tillbaka till Borås Arena men också för att underlätta för den koreografi som är planerad.

– Matchbiljett
Rapporterna säger att det är mellan 10.000-11.000 sålda biljetter just nu. Din biljett fixar du här: http://elfsborg.ebiljett.nu/ eller via något av IFE:s biljettombud,

– Seriebiljett
Vill du göra årets bästa köp och spara både tid och massvis med pengar så går det fortfarande att köpa seriebiljett. Köper du din seriebiljett idag så kommer du inte hinna få kortet, men på kvittot finns en streckkod som kan den scannas och används som biljett vid insläppet.

– Gula vagnen
Hemmapremiären blir även premiär för en ny bekantskap på Elfsborgsläktaren. I ena hörnet av vår pausyta så har vi ställt upp Gula Vagnen där tanken är att vi skall styra det mesta av vår souvenirförsäljning. Runt vagnen kommer även vi styra egen musik och ställa upp ståbord för att förbättra pausytan på Elfsborgsläktaren väsentligt.

– Medlemssatsning
En del i rustande inför året har varit att återigen öka medlemsantalet föreningen mot nya rekordnivåer vilket redan slagit väl ut. Nu tar vi det till nästa nivå så idag kommer det att finnas en folder till samtliga besökare på Borås Arena. I foldern kommer info om vår verksamhet samt medlemsförmåner att finnas med och vi hoppas att det ska ge ett utslag att många väljer att bli medlem i vad vi givetvis tycker är Sveriges bästa supporterförening.

Vill du redan nu bli medlem så uppmanar vi så kan du bli det via:

1. PlusGiro: 629 05 39-3(Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på plusgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter)
2. Swish: Skicka betalning till Swish-nummer 123-378 58 13. Skriv adress och födelsedata i meddelandet. Namn och telefonnummer får vi när du swishar.

SEGERFIRANDE!
Startar ungefär 20.50 och kommer som vanligt att vara fantastiskt!

NY HEMSIDA!
Vi vill också gärna berätta att vi släppt vår nya hemsida idag, adressen är samma som vanligt www.guliganerna.se och vi hoppas att ni ska tycka att den är en förbättring jämfört med innan men har ni frågor eller synpunkter hör gärna av er till ninja.claesson@guliganerna.se.

VI STÅR TILLSAMMANS FÖR VÅRT LAG!

#ViTillsammans#SjälvklartStåplats

10410353_946200365414482_3356441257029826407_n[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela