}

Hemmapremiär: Uppladdning, Gula Vagnen och medlemssatsning

Skriven av Guliganerna den 06/04/2015 | Inga kommentarer

hemmapremiär

Efter tre enkla poäng borta mot Djurgården så är det nu dags för hemmapremiär mot Hammarby på Borås Arena. Vi i Guliganerna hoppas på en bra publiksiffra. Köp biljett och stötta IF Elfsborg!

brannanKöp matchbiljett på Elfsborgsläktaren här.

PUBUPPLADDNING – LILLA BRÄNNERIET

Lilla Bränneriet öppnar upp 15.00 för oss med våra medlemsrabatter. Kom dit direkt efter jobbet och ladda ihop med andra gulsvarta supportrar.

Det kommer även serveras tacos på uppladdningen.

Vi hoppas på mycket folk!

DSC_7941GULA VAGNEN

Hemmapremiären blir premiär för vår nya bekantskap på Elfsborgsläktaren. I ena hörnet av vår pausyta så har vi ställt upp Gula Vagnen där tanken är att vi skall styra det mesta av vår souvenirförsäljning.

Vi har även jobbat på att göra pausytan roligare, så vi kan spela och styra vår egen musik.

Vi hoppas även ha klart tält med ståbord intill Gula Vagnen.

Swish-logo[1]MEDLEMSSATSNING

Vi kommer göra en stor satsning på att få in medlemmar på onsdagens match. På alla sittplatser kommer det att delas ut en folder med medlemsinfo och till alla som går in på Elfsborgsläktaren kommer vi dela ut samma info. Vi hoppas det är många som använder vår nya tjänst och blir medlem via Swish!

Vill du hjälpa till? Kontakta Maria Sabel på medlem@guliganerna.se

Vill du bli medlem? Betala in på följande sätt:

1. PlusGiro: 629 05 39-3
(Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på plusgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter)

2. Swish: Skicka betalning till Swish-nummer 123-378 58 13. Skriv adress och födelsedata i meddelandet. Namn och telefonnummer får vi när du swishar. Läs mer här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!