}

IF Elfsborg-Djurgårdens IF: Slut upp!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 11/08/2015 | En kommentar

Brännan

Allsvenskans guldstrid går vidare, nu mer spännande än på länge. IF Elfsborg är självklart en del av guldstriden och nu gäller det att hitta positiv energi för att få segertåget att börja rulla igen. Spelarna klarar det inte själva, så dra ditt strå till stacken och ta dig till Borås Arena på söndag när vi möter Djurgården. Ett Djurgården som också tillhör guldstriden i år.

Innan matchen laddar vi tillsammans upp på Lilla Bränneriet som öppnar upp ifrån 13.00. Där serveras det tacobuffé på söndag.

Guliganerna uppmanar och önskar alla gulsvarta supportrar att ta sig till matchen!

 

Ett svar till “IF Elfsborg-Djurgårdens IF: Slut upp!”

  1. Kockfan skriver:

    Framåt IFE!

    Krossa Djurgården på Söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!