}

IF Elfsborg-Djurgårdens IF: Slut upp!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 11/08/2015 | En kommentar

Brännan

Allsvenskans guldstrid går vidare, nu mer spännande än på länge. IF Elfsborg är självklart en del av guldstriden och nu gäller det att hitta positiv energi för att få segertåget att börja rulla igen. Spelarna klarar det inte själva, så dra ditt strå till stacken och ta dig till Borås Arena på söndag när vi möter Djurgården. Ett Djurgården som också tillhör guldstriden i år.

Innan matchen laddar vi tillsammans upp på Lilla Bränneriet som öppnar upp ifrån 13.00. Där serveras det tacobuffé på söndag.

Guliganerna uppmanar och önskar alla gulsvarta supportrar att ta sig till matchen!

 

Ett svar till “IF Elfsborg-Djurgårdens IF: Slut upp!”

  1. Kockfan skriver:

    Framåt IFE!

    Krossa Djurgården på Söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!