}

IFK Göteborg-IF Elfsborg: Köp biljett med en gång!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 25/05/2015 | Inga kommentarer

blåvitt2

Torsdag 4/6 19.00 så spelar IF Elfsborg borta mot IFK Göteborg och nu är det dags för oss att vakna. Köp era matchbiljetter och fixa era resor, se till att göra ert för att få upp intresset kring matchen!

Matchen ser på förhand ut att bli en höjdarmatch mellan två lag som har startat Allsvenskan på ett bra sätt. Kom igen Guliganer, sätt igång arbetet och få dit folk. Biljetterna säljer inte sig självt och publiken kommer inte åka dit utan att vi har gjort vårt jobb.

Alla till Nya Gamla Ullevi!

Matchbiljetter

IMG_7991Våra sektioner är nedre ståplats på ena kortsidan. Sektionernas namn är A och O. Vi rekommenderar alla att snabbt köpa förköpsbiljetter då biljetterna är dyrare på plats och det blir alltid köer i insläppet. Du är även med och bidrar i intresset till matchen genom att köpa matchbiljett tidigt.

Priser:

Vuxen: 160:-

Ungdom: 100:-

Som ungdom räknas du t.o.m. det året du fyller 18 år (dvs. född 1997 och senare).

Köp matchbiljett här

Resealternativ

Guliganerna arrangerar självklart bussar till matchen. Bussarna går ifrån parkeringen nedanför Gula Vilan och går direkt till Nya Gamla Ullevi.

Avresa: 4/6 – 17.15

Matchstart: 19.00

Medlemspris: 100:- (Det går att bli medlem på bussen)

Sista anmälningsdag: Tisdag 2/6

Övrigt: Ingen pubuppladdning eller matstopp. Matchbiljett ingår ej i resepriset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!