}

Info om boksignering ”Vi skriker oss hesa men saknar en röst”

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 14/12/2015 | Inga kommentarer

Per

I lördags var det release för årets stora supporterbok.

Vi har 1000 böcker i första produktionen och för att vara garanterad en bok gäller det att vara ute i god tid med sitt inköp. Du kommer  kunna köpa boken vid signeringar på ICA Maxi Borås och caféet Johan & Nyström i Stockholm. Dessa försäljningstillfällen är begränsade till datumen nedan:

Tisdag: 15/12

16.00-19.00 Ica Maxi Borås, Trandögatan 16

Torsdag 17/12

16.00-18.00 Caféet Johan & Nyström, Swedenborgsgatan 7 Stockholm

Har du förhandsbokat boken med uthämtning?

Då kan du hämta ut boken på alla försäljningsställen ovan. Har du frågor kring uthämtning? Maila order@guliganerna.se.

Vill ni också sälja boken?

Driver du en affär eller känner du till någon som vill sälja boken? Hör av dig till Glenn Holvik på 0706193457 eller maila glenn.holvik@guliganerna.se.

Kan man köpa boken på andra ställen?

Att boka eller köpa boken via nätet är fortfarande det enklaste sättet att köpa boken. Så fort vi får böckerna i veckan kommer dessa skickas ut till er.

Köp boken här.

Det går även att köpa boken i båda Akademibokhandlarna i Borås. Boken finns även tillgänglig på Adlibris, Bokus och Cdon.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!