Guliganerna

Guliganerna

Inför morgondagens match mot Odd BK

odd

Imorgon är det dags för Europa League på Elfsborgsläktaren igen. Hoppas ni har köpt biljett!

Uppladdning

Lilla Bränneriet har öppet innan matchen imorgon och hälsar alla gulsvarta supportrar välkomna dit!

Köp biljett!

För dig med seriebiljett på Elfsborgsläktaren har mail skickats ut med en länk för att köpa förtursbiljett till rabatterat pris. Det finns ett begränsat antal biljetter på Elfsborgsläktaren och sektionen var helt slutsåld mot Randers. Vi rekommenderar därför dig som aktivt vill stötta IFE att snarast köpa biljett.

Har du inte fått brev eller mail? Kontakta biljetter@elfsborg.se

För dig som inte har seriebiljett är biljetterna släppta och går att köpa via vår biljettsida via den här länken. Alternativt gäller våra ombud Borås Turistbyrå, Willys, City Gross, City Knalleland samt Miljooonbutiken.

Vi uppmanar alla Elfsborgare att köpa förköp i god tid. Anmäl om du kommer till matcheventet på facebook och bjud in dina vänner. 

Vi behöver hjälp att bära stolar!

Guliganernas ambition är att stå på Elfsborgsläktaren så ofta som det är möjligt. Vår ambition är också att det inte ska vara sittplats där, vilket tyvärr UEFA ställer krav på i Europaspelet.
För att slippa ha stolar i den Allsvenska matchen hemma mot Halmstad på söndag så har Guliganerna och IF Elfsborg kommit överens om att vi tillsammans ska hjälpas åt för att bära ut stolarna. Detta gör vi efter slutsignalen efter matchen mot Odd BK. Där behöver vi er hjälp!

Stanna kvar efter slutsignalen och gör en insats för IF Elfsborg, Guliganerna och Elfsborgsläktaren!

Hur blir det med stolarna i framtiden?

Frågan gällande stolarna på Elfsborgsläktaren är en fråga som Guliganerna och IF Elfsborg jobbar aktivt med, och som vi har jobbat aktivt med i flera år. Guliganerna är väldigt måna om att vi ska stå på vår läktare och att vi skall ha en klack som är värdig IF Elfsborg som förening. Vi ser begränsningar med dagens sektion, då vi har plats för en liten klack på Elfsborgsläktaren. Detta är en fråga som vi under de senaste veckorna har jobbat intensivt med IF Elfsborg för att få fram en lösning.

Vi hoppas att IF Elfsborg går långt i Europa och att vi kan ha en stor klack på alla matcher!

Ett svar

  1. Ni gör ett jätte bra jobb och förtjänar beröm. Hoppas en lösning kan nås på längre sikt. Forza Elfsborg – Nu tar vi Europa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela