}

Intressekoll Sundsvall borta

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 17/04/2015 | 2 kommentarer

Podden-4

Söndagen den 3 maj så möter vi Sundsvall borta. Det är en oerhört lång resa där vi har haft problem att få ihop storbuss tidigare. Vi väljer ändå att gå ut med en intressekoll för att se om det finns intresse.

Vid storbuss resa går resa på cirka 600:- och en övernattning måste fixas på plats i Sundsvall. Vid resa åker man lördagen 2 maj och hem direkt efter matchen på söndagen.

Maila resor@guliganerna.se om ni är intresserade av att åka. Om storbuss uteblir, så kan vi vara med och förmedla kontakt med andra resenärer så vi är så många som möjligt på plats i Sundsvall.

2 svar till “Intressekoll Sundsvall borta”

  1. Joacim Lidén skriver:

    Hej! Är intresserad och om det inte blir storbuss har jag ev en gratis minibuss som kan avgå ifrån Malmö på lördagen! Mvh Joacim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!