}

Intressekoll Sundsvall borta

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 17/04/2015 | 2 kommentarer

Podden-4

Söndagen den 3 maj så möter vi Sundsvall borta. Det är en oerhört lång resa där vi har haft problem att få ihop storbuss tidigare. Vi väljer ändå att gå ut med en intressekoll för att se om det finns intresse.

Vid storbuss resa går resa på cirka 600:- och en övernattning måste fixas på plats i Sundsvall. Vid resa åker man lördagen 2 maj och hem direkt efter matchen på söndagen.

Maila resor@guliganerna.se om ni är intresserade av att åka. Om storbuss uteblir, så kan vi vara med och förmedla kontakt med andra resenärer så vi är så många som möjligt på plats i Sundsvall.

2 svar till “Intressekoll Sundsvall borta”

  1. Joacim Lidén skriver:

    Hej! Är intresserad och om det inte blir storbuss har jag ev en gratis minibuss som kan avgå ifrån Malmö på lördagen! Mvh Joacim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!