}

Vi antar Järnkaminernas utmaning!

Skriven av Guliganerna den 04/02/2015 | Inga kommentarer

Idag skickade Djurgårdens supporterförening Järnkaminerna en utmaning till oss guliganer. Man utmanar oss i att vara 1000 personer på plats i premiären av årets allsvenska. Läs mer här om utmaningen.

Vi tycker det är trevligt att vi är välkomna till Stockholm. Vi är ju dessutom obesegrade på Tele2 Arena, då Djurgårdens medelmåttiga lag inte lyckats vinna mot oss där. När vi fortsätter vår svit på Tele2 Arena vill vi ju verkligen vara många på plats!

Vi har i skrivande stund två bussar fyllda till resan och hoppas kunna fortsätta i samma tempo. Kom igen nu alla gulsvarta supportrar, se till att göra ert!

Untitled-13RESEINFO:

DATUM: 5 april (Påskdagen)

TIDER: (Kommer i senare info)

AVRESEORTER: Borås, Göteborg, Jönköping, Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Falköping och Skövde

MEDLEMSPRIS: 300:- för vuxen /200:- för ungdom

(Det går att bli medlem på bussen, men vi rekommenderar er att bli det innan avresa.)

ÖVRIGT: Bussarna går direkt till arenan. Matstopp både på dit- och hemresa.

Ni anmäler er till resan här.

FÖR FRÅGOR:

Maila glenn.holvik@guliganerna.se

Ring Glenn Holvik 0706193457

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!