}

Vi antar Järnkaminernas utmaning!

Skriven av Guliganerna den 04/02/2015 | Inga kommentarer

Idag skickade Djurgårdens supporterförening Järnkaminerna en utmaning till oss guliganer. Man utmanar oss i att vara 1000 personer på plats i premiären av årets allsvenska. Läs mer här om utmaningen.

Vi tycker det är trevligt att vi är välkomna till Stockholm. Vi är ju dessutom obesegrade på Tele2 Arena, då Djurgårdens medelmåttiga lag inte lyckats vinna mot oss där. När vi fortsätter vår svit på Tele2 Arena vill vi ju verkligen vara många på plats!

Vi har i skrivande stund två bussar fyllda till resan och hoppas kunna fortsätta i samma tempo. Kom igen nu alla gulsvarta supportrar, se till att göra ert!

Untitled-13RESEINFO:

DATUM: 5 april (Påskdagen)

TIDER: (Kommer i senare info)

AVRESEORTER: Borås, Göteborg, Jönköping, Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Falköping och Skövde

MEDLEMSPRIS: 300:- för vuxen /200:- för ungdom

(Det går att bli medlem på bussen, men vi rekommenderar er att bli det innan avresa.)

ÖVRIGT: Bussarna går direkt till arenan. Matstopp både på dit- och hemresa.

Ni anmäler er till resan här.

FÖR FRÅGOR:

Maila glenn.holvik@guliganerna.se

Ring Glenn Holvik 0706193457

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!