}

Köp biljett till matchen mot Odd!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 24/07/2015 | Inga kommentarer

odd

Det är nu klart att vi möter norska Odd i nästa Europa League-omgång.

Vi behöver hjälp att sprida följande info för att Ni som vill sjunga aktivt ska få plats på Elfsborgsläktaren!

Biljetterna till Odd hemma nästa torsdag är nu släppta. Har du seriebiljett på Elfsborgsläktaren så ska du ha fått mail med länk så att du kan köpa din plats rabatterat, saknar du mail se till att kontakta: jonas.kallin@elfsborg.se direkt!

Har du inte seriebiljett kan du som vanligt köpa din biljett via:http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/tickets/150/False

Sektionen på Elfsborgsläktaren är fortfarande väldigt begränsad och var mot Randers helt utsåld vilket den kommer att bli igen så vill du vara med och fanatiskt stötta Elfsborg vidare i Europa måste du fixa din biljett redan nu!

Vi kan redan nu lova att den här matchen kommer att bli något utöver det vanliga stämningsmässigt!

Vi i Guliganerna kommer presentera resealternativ till bortamatchen under dagen, håll utkik och anmäl er snabbt. Vi kommer åka fram och tillbaka över dagen.

FRAMÅT MOT EUROPA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!