}

Köp biljett till matchen mot Odd!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 24/07/2015 | Inga kommentarer

odd

Det är nu klart att vi möter norska Odd i nästa Europa League-omgång.

Vi behöver hjälp att sprida följande info för att Ni som vill sjunga aktivt ska få plats på Elfsborgsläktaren!

Biljetterna till Odd hemma nästa torsdag är nu släppta. Har du seriebiljett på Elfsborgsläktaren så ska du ha fått mail med länk så att du kan köpa din plats rabatterat, saknar du mail se till att kontakta: jonas.kallin@elfsborg.se direkt!

Har du inte seriebiljett kan du som vanligt köpa din biljett via:http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/tickets/150/False

Sektionen på Elfsborgsläktaren är fortfarande väldigt begränsad och var mot Randers helt utsåld vilket den kommer att bli igen så vill du vara med och fanatiskt stötta Elfsborg vidare i Europa måste du fixa din biljett redan nu!

Vi kan redan nu lova att den här matchen kommer att bli något utöver det vanliga stämningsmässigt!

Vi i Guliganerna kommer presentera resealternativ till bortamatchen under dagen, håll utkik och anmäl er snabbt. Vi kommer åka fram och tillbaka över dagen.

FRAMÅT MOT EUROPA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!