}

LikaOlika – vi har biljetter att dela ut!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 15/10/2015 | Inga kommentarer

383_54151911120_422_n[1]

Guliganerna tänkte avsluta succéåret med LikaOlika på ett storstilat sätt. Vi söker nu initiativ, boenden eller personer som kan uppmuntras av att vara en del av Elfsborgsfamiljen.
Vi vänder oss till redan frälsta eller blivande Elfsborgssupportrar, killar som tjejer, som av olika anledningar inte har möjlighet att besöka matcherna. Vi arbetar för en inkluderande supporterkultur där alla oavsett ålder, kön, religion, etnicitet eller sexuell läggning ska känna sig välkomna.

Vi har biljetter till lördagens Djurparksdag och vi kommer också ha över 150 biljetter till årets sista match på Borås Arena.

Skicka en ansökan till glenn.holvik@guliganerna.se eller tipsa andra att göra ansökningar.

Vill du swisha pengar till LikaOlika? Swisha till 123-378 58 13 och märk swishen med ”LikaOlika”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!