}

LikaOlika – vi har biljetter att dela ut!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 15/10/2015 | Inga kommentarer

383_54151911120_422_n[1]

Guliganerna tänkte avsluta succéåret med LikaOlika på ett storstilat sätt. Vi söker nu initiativ, boenden eller personer som kan uppmuntras av att vara en del av Elfsborgsfamiljen.
Vi vänder oss till redan frälsta eller blivande Elfsborgssupportrar, killar som tjejer, som av olika anledningar inte har möjlighet att besöka matcherna. Vi arbetar för en inkluderande supporterkultur där alla oavsett ålder, kön, religion, etnicitet eller sexuell läggning ska känna sig välkomna.

Vi har biljetter till lördagens Djurparksdag och vi kommer också ha över 150 biljetter till årets sista match på Borås Arena.

Skicka en ansökan till glenn.holvik@guliganerna.se eller tipsa andra att göra ansökningar.

Vill du swisha pengar till LikaOlika? Swisha till 123-378 58 13 och märk swishen med ”LikaOlika”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!