}

Medlemsmöte med tacos

Skriven av Guliganerna den 22/02/2015 | Inga kommentarer

Söndagen 8 mars så bjuder Guliganerna in till medlemsmöte och uppladdning inför sista gruppspelsmatchen mot BP i cupen. 13.30 startar vi dagen med ett medlemsmöte, därefter kan ni köpa tacos och ladda upp tillsammans inför matchen.

10Guliganernas nya styrelse vill presentera sina nya tankar inför året och också få in idéer så vi kan göra 2015 till ett fantastiskt år.

Det kommer serveras tacos som man kan köpa för 50:- per person. Planera in 8 mars!

Vad? Medlemsmöte och uppladdning med tacos

När? Söndagen 8 mars 13.30

Vart? Gula Villan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!