}

Ny guligan-bok: Jävla Fans!

Skriven av Guliganerna den 15/04/2015 | Inga kommentarer

per

Under 2007 så skrev Per Samuelson boken Stå upp för Elfsborg som handlade om vår supporterkultur. Per hängde med Guliganerna under ett år och släppte inför den julen en succébok som uppskattades av gulsvarta supportrar.

I år är det dags igen! Per Samuelson kommer under året skriva boken Jävla Fans som släpps innan jul. Boken kommer vara en osminkad reportagebok om hur supporterskapet till en fotbollsklubb ser ut 2015. Bokens kapitel kommer att kunna läsas fristående som reportage och släppas i pocketform.

För att få projektet att gå i lås, så kommer vi behöva få in förhandsbokningar. Boken kommer kosta 150:- och alla som bokar och beställer boken på förhand kommer få förtur och fördelar till vår releasefest i december.

Hur förhandsbokar du boken?

  1. Swisha 150:- till nummer 123-378 58 13. Skriv ordet ”Bok”, därefter namn och telefonnummer.
  2. Sätt in 150:- på plusgiro 629 05 39-3. Skriv ordet ”Bok”, därefter namn och telefonnummer.
  3. I Guliganernas bussar.
  4. På Guliganernas aktiviteter.

(Vill ni köpa fler böcker så sätter ni en högre summa än 150:-. Till exempel, så sätter ni in 300:- vid köp av två böcker och 450:- vid köp av tre böcker osv.)

För frågor, kontakta Glenn Holvik:

0706193457

glenn.holvik@guliganerna.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!