}

Nytt samlingsställe för Guliganerna Skaraborg

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 14/04/2015 | Inga kommentarer

Falköping

Guliganerna Skaraborg rivstartar året ordentligt. På både matchen mot Örebro i cupen och borta mot Djurgården så lyckades Skaraborg skrapa ihop folk så vi kunde köra bussar den vägen.

Nu storsatsar även Guliganerna Skaraborg på egen buss till Halmstad där anmälningarna flyter på bra. Anmäl er här om ni vill åka med.

I Falköping så är det även klart att man har fått ett samlingsställe där man kan se Elfsborgs hemma- och bortamatcher. Olearys i Falköping öppnar upp specifikt för Elfsborgare under matcherna. Mot uppvisande av Guliganernas medlemskort så får man 15% rabatt på hela notan.

Gå till Olearys och häng med gulsvarta vänner i samband med matcherna!

Kontaktperson Guliganerna Skaraborg:

Henric Hagberg

0733403626 eller 0732807812

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!