}

Nytt samlingsställe för Guliganerna Skaraborg

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 14/04/2015 | Inga kommentarer

Falköping

Guliganerna Skaraborg rivstartar året ordentligt. På både matchen mot Örebro i cupen och borta mot Djurgården så lyckades Skaraborg skrapa ihop folk så vi kunde köra bussar den vägen.

Nu storsatsar även Guliganerna Skaraborg på egen buss till Halmstad där anmälningarna flyter på bra. Anmäl er här om ni vill åka med.

I Falköping så är det även klart att man har fått ett samlingsställe där man kan se Elfsborgs hemma- och bortamatcher. Olearys i Falköping öppnar upp specifikt för Elfsborgare under matcherna. Mot uppvisande av Guliganernas medlemskort så får man 15% rabatt på hela notan.

Gå till Olearys och häng med gulsvarta vänner i samband med matcherna!

Kontaktperson Guliganerna Skaraborg:

Henric Hagberg

0733403626 eller 0732807812

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!