Guliganerna

Guliganerna

Premiärresan: Var på plats senast 09.30!

GulaVillan250 resenärer skall åka ifrån Borås i våra bussar på söndag. Så vi vill uppmana er att komma i god tid, så att vi löser det så smidigt som möjligt!

Vi vill uppmana alla att vara på plats senast 09.30, speciellt ni som vill åka med kompisar. Vi kommer dela ut bussbiljetter till alla som har betalt resan, detta kommer vara ert kvitto så ni kan gå på bussarna.

Bord för betalning av medlemskap och bussar kommer finnas uppe vid Gula Villan. Vi kommer först se om medlemskap finns, så ha era medlemskort redo.

Ni som skall betala med Swish, vi ber er att vara väl förberedda när ni kommer fram till våra bord. Helst ser vi att ni har jämna kontanter, det underlättar för ALLA!

Vill ni åka med? Skynda er med anmälan, vi har få platser kvar!

RESEINFO:
DATUM: 5 april (Påskdagen)

MEDLEMSPRIS: 300:- för vuxen /200:- för ungdom

(Det går att bli medlem på bussen, men vi rekommenderar er att bli det innan avresa.)
Är du inte anmäld? Lös det med en gång här!

FÖRSÄLJNING PÅ BUSSAR:
Det kommer inte finnas någon dricka- eller godisförsäljning på bussarna denna gång. Köp med det ni vill äta eller dricka. Vi kommer även ha längre matstopp på både dit- och hemresa.

SENASTE ANMÄLNINGSDAG BUSSAR:
På torsdag är det sista anmälningsdag. Har platserna tagit slut innan så tar vi ej emot anmälningar. FÖRST TILL KVARN SOM GÄLLER!

BINDANDE ANMÄLAN:
Anmälan för er som har bokat plats är bindande och vi kommer fakturera resenärer som inte dyker upp. Finns det frågor, maila resor@guliganerna.se

Untitled-13AVRESETIDER: 
Borås, parkering nedanför Gula Villan: 10.00

Jönköping, A6 Center Jönköping: 11.00

Ulricehamn, hållplatsen Brunnsnäs: 10.25

Vårgårda, tågstationen: 10.00

Herrljunga, Shell vid Storgatan: 10.15

Falköping, McDonalds: 10.45

Skövde, Biltemas parkering: 11.10

BETALNING RESA OCH MEDLEMSKAP:
Uppe vid Gula Villan kommer vi ha två stycken bord. Ett för att kunna ta in medlemskap och ett för att kunna ta emot betalning till bussar. Efter bussresan är betald får ni bussbiljett så ni kan sätta er i buss.

Vi kommer inte kunna ta emot kortbetalning! Däremot kommer vi kunna ta emot Swish-betalningar. Vi rekommenderar er dock att ha med jämna pengar då det är enklast och snabbast för alla resenärer.

MATCHBILJETTER:
Det kommer gå att köpa matchbiljetter på plats med kontanter. Dock så väntas det komma upp emot 28.000 åskådare på söndagens match så vi rekomenderar alla att köpa biljetter i förköp. Det kommer vara långa köer i biljettkassor på söndag!

Här köper du matchbiljetter online.

UPPLADDNING OCH MATSTOPP:
Vi har ingen uppladdning på plats i Stockholm. Dock så har en pub med fulla rättigheter öppet på vår bortasektion. Åldersgränsen för puben är 20 år.

Vi kommer ha matstopp både på dit- och hemresa.

11067477_931589496875569_8899838500763875031_n[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela