}

Pressmeddelande: Över 2000 supportrar till Halmstad!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 22/04/2015 | Inga kommentarer

FFF 2014

Säsongen har inletts på ett mycket positivt sett för IF Elfsborg och glädjen är stor. Inom supporterleden kraftsamlas det nu ordentligt inför söndagens match mot Halmstad BK.

IF Elfsborg och Guliganerna har för tredje gången gått ihop och arrangerar årets Vi Tillsammans-resa. Vi fyller redan nu 12:e bussen och flera sektioner på sittplats börjar säljas slut på Örjans Vall.

Ifjol så var det 3000 gulsvarta supportrar på plats i Falkenberg, där vi var med och slog FFFs publikrekord. Denna match kommer bli något liknande där Elfsborgs supportrar visar upp vad positiv läktarkultur är!

Vi hoppas att boråsarna och alla andra gulsvarta supportrar sluter upp. Vi kommer bli många, men mer vill ha mera! Häng med och se Magnus Haglund dansa vid klacken efter söndagens seger!

Bara boråsare! Överallt boråsare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!