}

Pressmeddelande: Över 2000 supportrar till Halmstad!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 22/04/2015 | Inga kommentarer

FFF 2014

Säsongen har inletts på ett mycket positivt sett för IF Elfsborg och glädjen är stor. Inom supporterleden kraftsamlas det nu ordentligt inför söndagens match mot Halmstad BK.

IF Elfsborg och Guliganerna har för tredje gången gått ihop och arrangerar årets Vi Tillsammans-resa. Vi fyller redan nu 12:e bussen och flera sektioner på sittplats börjar säljas slut på Örjans Vall.

Ifjol så var det 3000 gulsvarta supportrar på plats i Falkenberg, där vi var med och slog FFFs publikrekord. Denna match kommer bli något liknande där Elfsborgs supportrar visar upp vad positiv läktarkultur är!

Vi hoppas att boråsarna och alla andra gulsvarta supportrar sluter upp. Vi kommer bli många, men mer vill ha mera! Häng med och se Magnus Haglund dansa vid klacken efter söndagens seger!

Bara boråsare! Överallt boråsare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!