}

Sjung fram U19-laget i Europa!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 29/09/2015 | Inga kommentarer

elfsborg_u17sm_2014

IF Elfsborgs fantastiska U19-lag inleder imorgon kvalspelet till UEFA Youth League. Guliganerna uppmanar alla medlemmar till att sluta upp på plats och hjälpa till och sjunga fram laget till seger.

Enart Sjuhäradsläktaren är öppen. Vi uppmanar alla att sluta upp på sektionen F2 och hjälpa till seger med härlig sång. Sektionen är densamma som vi hade ifjol när laget vann SM-guld.

Sjung högt, sjung Elfsborg!

IF Elfsborg-Stjarnan FC

UEFA Youth League

Borås Arena – onsdag 30/9 – 18.00

GRATIS INTRÄDE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!