}

Skrivelse inför torsdagens match

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 22/09/2015 | En kommentar

Sånguppmaning

Om du är gammal eller ung – sluta tveka bara sjung!

Vi är inne i slutspurten när hela allsvenskan ska avgöras. Alla vet vad det handlar om. Västderby, IF Elfsborg – IFK Göteborg, en höstkväll inför ett fullsatt Borås Arena. De tre otroligt viktiga poängen på spel blandat med rivaliteten om vilka som är Västsveriges nummer ett.

Nu är det upp till oss att se till att de blåvita får möta ett Borås Arena så som vi vet att det kan se ut och låta när vi bestämmer oss. Där spelare och publik står upp för varandra, i en symbios i 90 minuter, i varje situation, i varje närkamp. Vi har många gånger tidigare visat att det är vår fästning och att det är jobbigt för våra motståndare att komma hit. Nu ska vi göra det bättre än någonsin förut.

Elfsborgare, oavsett läktarsektion på västderbyt:

– Kom med inställningen att du ska sjunga högre för Elfsborg än vad du någonsin gjort förut!

– Mana på din omgivning både inför matchen och på läktarplats att sjunga för Elfsborg!

– Lev dig med i matchen, jubla, bua, gestikulera och låt våra spelare möta tre hemmaläktare som bär fram dem i 90 minuter!

På Elfsborgsläktaren kommer det denna match att finnas fler klackledare än vad det brukar att göra. Var lyhörd på vilka sånger som dras igång. Klappa inte sönder sången, sjung högre istället för att klappa. Vid inmarsch kommer ett tifo att arrangeras på Elfsborgsläktaren, lyssna på instruktionerna för att allt ska lyckas.

Nu gör vi det här tillsammans! Sjung högt, sjung Elfsborg!

Guliganerna

Yellow Fanatics

Gulsvarta Systrar

Guligan Tifo Support

Ett svar till “Skrivelse inför torsdagens match”

  1. Maria Carlzon skriver:

    Älskar inställningen!! Så ska det vara på alla matcher!!

    Vi hörs och ses i morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!