}

Stolar på Elfsborgsläktaren – vi behöver er hjälp!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 06/07/2015 | Inga kommentarer

Namnlös

På torsdag är det dags för Europa League på Elfsborgsläktaren igen. Hoppas ni har köpt biljett!

Guliganernas ambition är att stå på Elfsborgsläktaren så ofta som det är möjligt. Vår ambition är också att det inte ska vara sittplats där, vilket tyvärr UEFA ställer krav på i Europaspelet.
För att slippa ha stolar i den Allsvenska matchen hemma mot Häcken på söndag så har Guliganerna och IF Elfsborg kommit överens om att vi tillsammans ska hjälpas åt för att bära ut stolarna. Detta gör vi efter slutsignalen och vi ber om er hjälp för att få till detta.

Vid avancemang i Europa League kommer stolarna behöva bäras in igen för att vara redo för nästa omgång. Detta gör vi efter matchen mot Häcken på söndag.

Stanna kvar efter slutsignalen och gör en insats för IF Elfsborg, Guliganerna och Elfsborgsläktaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!