}

Stolar på Elfsborgsläktaren – vi behöver er hjälp!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 06/07/2015 | Inga kommentarer

Namnlös

På torsdag är det dags för Europa League på Elfsborgsläktaren igen. Hoppas ni har köpt biljett!

Guliganernas ambition är att stå på Elfsborgsläktaren så ofta som det är möjligt. Vår ambition är också att det inte ska vara sittplats där, vilket tyvärr UEFA ställer krav på i Europaspelet.
För att slippa ha stolar i den Allsvenska matchen hemma mot Häcken på söndag så har Guliganerna och IF Elfsborg kommit överens om att vi tillsammans ska hjälpas åt för att bära ut stolarna. Detta gör vi efter slutsignalen och vi ber om er hjälp för att få till detta.

Vid avancemang i Europa League kommer stolarna behöva bäras in igen för att vara redo för nästa omgång. Detta gör vi efter matchen mot Häcken på söndag.

Stanna kvar efter slutsignalen och gör en insats för IF Elfsborg, Guliganerna och Elfsborgsläktaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!